Darujem nové veci pre bábätko

valery788
6. mar 2012

Ahojte. Chcela by som niekomu darovat oblecenie pre babatko. Tie veci su uplne nove znackove, este nenosene. Prosim Vas kto by mal zaujem ozvite sa, ja som z BA, takze najlepsie by bolo niekoho z BA, ale ak bude mat niekto zaujem aj mimo BA, tak to poslem postou. TIE VECI SU NENI POSKODENE !!!!! Len som ich dostala do daru a mam uz tolko veci, ze neviem co s nimi !!!! 🙂 Velmi rada niekomu pomozem ! Ozvite sa co najskor 😉

akika722
6. mar 2012

ja by som to darovala kdesi do decaku 😒 tam to deti využiju 100% ...Na nete existuje množstvo žien ktore to potom preda ovela drahšie ako to stalo..nechcem byť zla,je vela matiek kt.potrebuju pomoc,ale nikdy nevieš prave komu to pošleš 😒

dada26920
6. mar 2012

PRECO ICH TU NEPREDAS NA KONIKOVI ZA NEJAKE SYMBOLICKE CENY?

edita84
6. mar 2012

@valery788 skús ich zobrať do tých domovou čo sú pre slobodné mamičky tam to aj tak potrebujú

mychaella
6. mar 2012

skor kojenecky ustav ako decak, alebo ak mas malinke body, dupacky a tak tak urcite sa tomu potesia v nemocnici na novorodeneckom, pripadna na detskom oddeleni, ja som tak darovala a sestricky boli vdacne, po druhom tiez takto budem davat veci, viem ze je to na dobru vec a nie su s tym starosti ako s predavanim...
a baby maju pravdu kopec mamiciek si vypyta a tu to potom predava pripadne na inom bazare, nemam osobnu skusenost ale kamaratke sa to stalo. co je smutne.

syslica
6. mar 2012

Čo tak spýtať sa v pôrodniciach, resp. na novorodeneckom odd. Berú aj veci po 1 dieťati, možno by sa potešili.
Detský domov tiež nie je zlý nápad, ako píše akika... alebo jednoducho daj inzerát tu na Bazár a nulovú cenu, je to automaticky Darujem - určite sa niekto nájde, otázka je, či sa takto ozaj dostanú do "správnych" rúk.
@valery788

janulabj
6. mar 2012

mna ešte napadaju nemocnice, len to tam odnes, isto budu radi, tam je nedostatok .

dada26920
6. mar 2012

@edita84 mas pravdu!

danu
6. mar 2012

@valery788 na darovanie sluzi Bazar.