Ahojte. Chcela by som niekomu darovat oblecenie pre babatko. Tie veci su uplne nove znackove, este nenosene. Prosim Vas kto by mal zaujem ozvite sa, ja som z BA, takze najlepsie by bolo niekoho z BA, ale ak bude mat niekto zaujem aj mimo BA, tak to poslem postou. TIE VECI SU NENI POSKODENE !!!!! Len som ich dostala do daru a mam uz tolko veci, ze neviem co s nimi !!!! 🙂 Velmi rada niekomu pomozem ! Ozvite sa co najskor 😉
PRECO ICH TU NEPREDAS NA KONIKOVI ZA NEJAKE SYMBOLICKE CENY?
skor kojenecky ustav ako decak, alebo ak mas malinke body, dupacky a tak tak urcite sa tomu potesia v nemocnici na novorodeneckom, pripadna na detskom oddeleni, ja som tak darovala a sestricky boli vdacne, po druhom tiez takto budem davat veci, viem ze je to na dobru vec a nie su s tym starosti ako s predavanim...
a baby maju pravdu kopec mamiciek si vypyta a tu to potom predava pripadne na inom bazare, nemam osobnu skusenost ale kamaratke sa to stalo. co je smutne.
Čo tak spýtať sa v pôrodniciach, resp. na novorodeneckom odd. Berú aj veci po 1 dieťati, možno by sa potešili.
Detský domov tiež nie je zlý nápad, ako píše akika... alebo jednoducho daj inzerát tu na Bazár a nulovú cenu, je to automaticky Darujem - určite sa niekto nájde, otázka je, či sa takto ozaj dostanú do "správnych" rúk.
@valery788
mna ešte napadaju nemocnice, len to tam odnes, isto budu radi, tam je nedostatok .
ja by som to darovala kdesi do decaku 😒 tam to deti využiju 100% ...Na nete existuje množstvo žien ktore to potom preda ovela drahšie ako to stalo..nechcem byť zla,je vela matiek kt.potrebuju pomoc,ale nikdy nevieš prave komu to pošleš 😒