Dali by ste tieto legíny chlapcovi?

mamickalisticka
10. sep 2022

Ahojte... Kúpila som malému do škôlky dva kusy leginiek v pepcu (bezkonkurenčná cena za leginy) .. lenže v dievčenskom oddelení keďže pepco nemá chlapčenské leginy, aspoň som tam také nenašla, len teplaky s obrovským pásom a môj chlapec je strašne chudy, čiže problem nájsť niečo čo mu sedi a nemusi si viazať šnúrku po wc...kupila som také sivé s "bodkami" tie su ako tak unisex.. a kupila som ešte tieto.. su bledomodré a tmavomodré mačky.. strašne sa mi páčili, neprišli mi úplne dievčenské v obchode, teraz ma však trápi, či to nie je blbé dať chalanovi.. len teraz nastúpil do škôlky.. myslíte že by sa mu deti dokázali za to smiať alebo niečo podobné? Ďakujem za názory 🤍

terezia323
10. sep 2022

Deti v škôlke takéto veci neriesia. Kľudne mu ich obleč. Ak sa jemu páčia, nie je čo riešiť 😊

tamarkissova
10. sep 2022

Ja osobne by som pre chlapca takéto nekúpila, ale ak sa jemu páčia tak mu ich daj

ariannazara
10. sep 2022

Môj nosí legíny vkuse 🙂 takže áno dala.

ecko80
10. sep 2022

Ahoj, ukazala som mojmu predskolakovi, a hovori, ze su dievcenske a nedal by si ich. Ale teda on si uz vie povedat. Ak by som mala rozhodnut ja, do skolky by som tieto chlapcovi nedala, ozaj su dievcenske.

vilma7
10. sep 2022

Legíny chlapcovi? To zas mne nejde vôbec dokopy.

mamickalisticka
autor
10. sep 2022

@vilma7 o tomto nebola otazka, su leginy aj pre chlapcov, pýtam sa na potlač, ďakujem za pochopenie.

catherinah
10. sep 2022

Nie

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaruska_12
10. sep 2022

Kľudne ano nejaké tmavé tričko k tomu a super 🙂

letfenixa
10. sep 2022

@mamickalisticka úplne v pohode

tamvtme
10. sep 2022

vzhladom na to, ze moja dcera ma presne tieto, tak ja by som to chlapcovi nedala

beata_k
10. sep 2022

Nie, tento vzor nedala. Su zjavne dievcenske.

mamickalisticka
autor
10. sep 2022

@tamvtme toto ma najviac odrádza že čo ak ich bude mať aj nejaké dievča 😬 hoci by som ich dala asi tento argument je najsilnejší, lebo napr ešte som kupila tieto a tie mi prídu unisex

baboobchod
10. sep 2022

Ani ja by som nedala. Ani tie bodkované 🙈 inak prečo chlapci nosia leginy? Nerýpem, fakt ma to zaujíma. Môj má už 15 a do škôlky nosil tepláky, ako všetci chlapci 🤷🏼‍♀️

zuzanockamt
10. sep 2022

@mamickalisticka Áno, ja by som dala. Môji tiež nosili/nosia, teraz už len mladší. Má dokonca fialové legíny. To by niektoré matky nerozdýchali.

mamickalisticka
autor
10. sep 2022

@baboobchod pretože ako som písala, malý nosí veľkosť 110 116 a na páse mu sedia gate veľkosti 86.. a nechcem mu dávať teplaky na šnúrku lebo si ich nevie ako trojročný ešte viazať..

tamvtme
10. sep 2022

@mamickalisticka tieto bodnovane posobia ok, a aj ten vzor, ale tie macky su fakt moc babske

deedol
10. sep 2022

jasne, ze dala, neznasam toto rozdelovanie farieb a vzorov na dievcenske a chlapcenske.
ad leginy pre chlapca - moj je taky chudy, ze mu vsetky tenke teplaky so snurkou padaju, takze tiez davam do skolky leginy alebo spodky, ktore vyzeraju ako leginy.

majlo1234
10. sep 2022

@baboobchod pretoze su pohodlnejsie ako teplaky

Zeny, a vy si uvedomujete, ze pohlavie neformuje oblecenie?

baboobchod
10. sep 2022

@mamickalisticka aj môj bol chudý, do každých teplákov som mu navliekala gumu navyše 😂 ach kde sú tie časy, vtedy ešte legíny tuším ani neexistovali 😁

mamickalisticka
autor
10. sep 2022

@deedol 🤍 cítim s vami.. môj v takmer 4rokoch oblečie ešte 86ky teplaky z lidla 😏

stanulienkat
10. sep 2022

Skolkari neriesia. Daj mu ich. Mnohi dospeli sa nevedia obliect vzhladom na pohlavie, postavu, vek...

gabika128
10. sep 2022

@mamickalisticka Tie mačacie sú ozaj dosť dievčenské, skús vymeniť za iné s niekym. Môj 3,5 ročný ma veľa legín do škôlky, aj takých mierne zateplených, super mu sedia, žiadne hlúpe šnúrky a perfektne sa na ne daju obliecť aj softshelove gate, pripadne zimný overal.

mamickalisticka
autor
10. sep 2022

@baboobchod ale už existujú.. wow, doba je inde

dievcacitajucelist
10. sep 2022

@lubka261 Inak aj ja davam legíny...môj je chudunky a tu šnúrku sťahujem na max a aj tak mu padajú...a teda z praktického dôvodu, neviem si predstaviť, keď bude v škôlky, že mu učiteľka bude tu šnúrku šnurovať..
@mamickalisticka mne prídu trošku dievčenské, ale tak škôlkar tak snáď tam nebudu take zlomyselne detičky

mamickalisticka
autor
10. sep 2022

@gabika128 a kde kupujete? Ešte v tescu maju fajn, tchibo mi prídu celkom drahé ..

deedol
10. sep 2022

@mamickalisticka moj ma 4r 4m, na dlzku sme na hrane 116/122 (ma dlhe nohy), ale teplaky musim kupovat len z lindexu s tou vnutornou regulaciou a tie su na zaciatok jesene hrube. takze uplne chapem. a fakt nechapem, preco su nejake farby "chlapcenske" a ine "dievcenske", ked to v minulosti bolo uplne inak (opacne - cervena chlapi, modra zeny) a navyse deti to taha k tym teplym odtienom (cervena, ruzova, fialova). ech tieto spolocenske normy :D

kate_cs
10. sep 2022

Môj 3,5 ročný ale že vôbec nerieši, kto má čo oblečené, alebo čo ma oblečené on. Nikdy sme toto doma neriešili a preto nevidím dôvod, prečo bol niekto posudzovať, čo ma oblečené iné dieťa. Sú to mačky. Zviera. Čo je na tom dievčenské? Či kým to nie je bager alebo dinosaurus, tak to nemôže nosiť chlapec? Mne skôr príde náročné takéto vzory kombinovať s tričkom, aby to dobre vyzeralo, ale keď ste vy doma s tým ok, nemá to kto iný riešiť.

zuzanockamt
10. sep 2022

@mamickalisticka Foto nekvalitná, keďže je stále v pohybe. Takéto fialové má. Ja vôbec neriešim. Mám rada pestré farby na chlapčenskom oblečení. A čo si kto myslí - nezájem.

martinkatinka
10. sep 2022

Do teplakov navliect gumku, pripadne dat usit uzsie teplaky.

ecko80
10. sep 2022

@terezia323 Ahoj, tiez som si myslela, ze deti v škôlke neriešia. Az do okamihu, ked sa minuly rok jeden chlapec smial synovi, ze ake ma boxerky (neboli nijak napadne, normalne, jednofarebne). Syn odvtedy odmietal ist v škôlke na wc. Kvôli blbym posmeskom, nevedela som mu to nijako vysvetlit, ze nech si ho nevsima, pripadne nech mu povie, ze nech sa pozrie na svoje.
Leginy synovi bezne davam do skolky, existuju aj pre chlapcov, kupujem v h@m (ako napr. na foto). Presne ako sa tu pise, syn je velmi chudy, teplaky na nom vacsinou visia, a to mozu mat akukolvek snurku a redukciu zvnutra, vyzera to strasne. Malokedy natrafim na teplaky, ktore mu sedia v pase.
Cize chlapcenske leginy/spodky áno, ale konkretne tieto asi skor nie.