chcem ist do Polska na normalny nakup,ale vela Vas tu ospevuje ich plienky,..dajte recenzie,ci sa vazne oplatia a s ktorymi by sa dali porovnat v kvalite.....🙂 dakujem
Ahojte, ak mate niekto zaujem viem Vam zohnať plienky DADA rôzne veľkosti. Viac na mojom bazari pod menom rajojo573
My sme raz boli v poľsku tak sme ich vzali na skúšku nemôžem na nich nič zlé povedať no nemali sme k nim dalej prístup čo sa ceny týka tak nemám ani šajnu či sa oplatia alebo nie ale viem že známi chodia do polska plienky kupovať a pochvalluju si
Predávam plienky Dada.
Veľkosti:
newborn - 28 ks - váha: 2 - 5 kg
mini - 78 ks - váha: 3 - 6 kg
midi - 64 ks - váha: 4 - 9 kg
maxi - 54 ks - váha: 7 - 18 kg
junior - 46ks - váha: 15 - 25 kg.
Plienky sú bez chemikálií, z vlastnej skúsenosti na dieťaťi sú kvalitnejšie ako plienky Pampers a majú zapínanie na suchý zips. Vyrábané sú v Českej republike. Pri väčsom odbere je možná zľava. Dovoz je možný v rámci Prešova, Košíc, Žiliny a Bratislavy. Cena za 1 balenie je 9,- Eur.
@lienockalenka je to ešte aktuálne s tými plienkami, ake je potom poštovné dakujem
@fubinka Aktualne to este je a cena postovneho je podla cennika Slovenskej posty. Jedno balenie vazi necele 2 kg. O aku velkost by ste mali zaujem?
čiže keby som zobrala dve balenia 3-6kg kolko by to bolo cena? dakuujem
@fubinka Cena by bola 18 Eur + 3,50 Eur za postovne... Spolu 21,50 Eur...
Ahojte, uvedene plienky DADA Vam viem zohnať za 8,7 E/balik. Viac na mojom bazari rajojo573
A niekde inde sa nedaju?v jablunkove?alebo?dakujem
Ahoj, ja by som ich porovnala s Babylovkami, alebo cca zelene pampersky. Su tenucke, maly mi ich neprecika, su pohodlne. Daju sa kupit len v Biedronke, cena je 0,09 Eur/kus
Tu su vsetky ich predajne http://www.biedronka.pl/pl/sklepy
..my sme tiež použivali...boli sme spokojní 🙂
my sme mali len raz,ale nebola som spokojná, lebo pokožka malého bola akoby v nich mokrá, neviem,akoby nesali vlhkosť a tak. Používame tie veľké z lidl, u nás absolútna spokojnosť. Mali sme aj malé balenie, keĎ nemali to veľké,ale hrôza, drahé a prečurateľné ☹
Mám na predaj tieto plienky veľkosť 3. Už sme vyrástli z nich. Najdete ich v mojom bazári. cena za balenie je 8,- EUR.
Predaj a dovoz plienok Dada,Zilina,Kysucke Nove Mesto a Cadca,cena 8,50 eur za balenie
Ja ich este mam v ponuke
My pouzivame pampersky ale striedame ich s lidlovymi tojours. Ak si ich uz vyskusala tak dada su tej istej kvality..sme s nimi spokojni..