D.d. Step

6. jan 2023

Ahojte, čo nám poradíte? Barefoot zimné topánky pre začínajúceho chodca so spevnenou pätou alebo nespevnenou? Rozhodujeme sa medzi týmito dvomi od D.D. Step..v oboch prípadoch je popis ze ideálne na prvé kroky. Poraďte prosím ktoré vybrať. Dakujeme.

autor
6. jan 2023
surama
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
surama
6. jan 2023

Presne tie prve sme mali a vobec neboli vhodne pre zacinajuceho chodca. Maly v nich absolutne nevedel chodit a musela som ich vratit.

autor
6. jan 2023

@surama Ďakujem za info 😉. Aké vhodne ste potom vybrali keď ste vrátili?

surama
6. jan 2023

Potom som kupila taketo od Little blue lamb. Tieto su barefoot, lebo moj syn ma siroky clenok, vysoky priehlavok a nohu plutvicku, tak v beznych obchodoch mu nic nebolo dobre... Tieto mu super sedia, su makkucke, dobre v nich chodi. Neviem, aky typ nohy ma vase babo, ale nemusite ist do BF, len proste, aby to bolo take nieco makksie a lahucke.

Inak tieto BF su dobre, ked nie je sneh..ked bol sneh, tak mal maly studene nohy a aj sa mu smykalo, cize do snehu som este kupila osobitne snehule. Ako teraz, ked uz nie je sneh, tak fungujeme v tychto zltych BF v pohode, aj ma teple nozky.

nwnw
6. jan 2023

Odskusat. Ja som mala vybrate vsetko mozne a maly v tom jednoducho nevedel chodit,alebo sanedali obut cez priehlavok. Nakoniec sme skoncili pri Jack & Jill

nikha2809
6. jan 2023

No nám zase sedeli ako rit na serbel ale boli sme tiež skúšať veľa značiek.Mali sme aj aj a striedali sme

zuzka102
6. jan 2023

So spevnenou pätou by som vybrala. My sme kúpili jednu zimu s nespevnenou a dcéra v tom tak čaptala. Inak, teraz máme zimne 1.krat zo zn. Pegres (pre mladsiu dceru), a sú skvelé.

rk123
6. jan 2023

to treba vyskusat, kazde dieta ma inu nohu. krpata vyskusala 8znaciek a typov kym jej jedny sadli.
a teda k otazke, mne fyzioterapeutka odporucala kupovat s nespevnenou patou