Cumlíky a fľašky od Aventu

veronika2194
6. máj 2022

Ahojte ,

Ste spokojne s touto značkou Avent čo sa cumlikov/dudlikov týka a dojcenskych flias ? Pripadne môžem poprosiť link aké používate a ktoré neodporúčate ?

Viem , že sú na predaj aj antikolikove a tiež plastové a sklenené 😊.

Ďakujem 😊

petka1402
6. máj 2022

@veronika2194 mala som cumle avent tie obojstranné alebo jak to povedať, pri obidvoch detoch, fľašu som používala obyčajnú sklenenú s okrúhlym cumlom
Inak každá tu bude radiť svoje ale tvoje dieťa rozhodne aké sa mu páči

dame2
6. máj 2022

My používame pre 6 týždňovú dcérku tu antikolikovu a sme spokojní

petamich
6. máj 2022

my ti mozeme poradit cokolvek 🙂 a tvoje dieta si bude mysliet nieco ine - mne maly nechcel ine dudle ako Bibs a mame doma zbierku inych znaciek a flasu sme donedavna nepouzivali, kedze bol kojeny a kupili sme na vodu MAM a uz aj s drziakmi a drzi si sam

veronika3110
6. máj 2022

@veronika2194 tiež mám plastovú antikolikovu a je fajn 🙂

julka29
6. máj 2022

@veronika2194 máme plastovú fľašku antikolikovú a je super 🙂

domireb
6. máj 2022

@veronika2194 môžem potvrdiť, dieťa si vyberie samo. pri cumlíkoch sa rozhodla pre iné, ale fľašky sú ok, tie zase iba aventové, z iných nechce

emalka
6. máj 2022

My sme museli vyskusat asi 8 roznych znaciek kym sme nasli flasu co sa malej paci, Avent sa jej vobec nepacil, skonvili sme pri Mam flaskach antikolikovych. Takze ako vravia baby, dieta ti samo povie co mu vyhovuje.
Ak ich chces vyskusat tak kup len jednu flasku, urcite neinvestuj viac.

izabela181
6. máj 2022

@veronika2194 môjmu Avent sadli od začiatku, dávali mu aj v pôrodnici UM z nich a keďže sa kojiť nepodarilo od začiatku sme mali iba tieto fľaše a cumle 😊 ale teda nie antikolik ale Natural 😊 fľaše plastové, sklenených som sa bála aby sa nerozbili 🤦‍♀️😆

ummimaryam
6. máj 2022

@veronika2194 moja dcérka má všetko od aventy, od cumlika až po fľašky. Inu značku nechce. Max. spokojnosť...

heln
6. máj 2022

@veronika2194 ahoj, mala som flasu avent natural, za mna v pohode, ale mala som problem zohnat cumlik potrebnej velkosti teraz neviem ci to bolo cislo 2 alebo tri. asi to bola dvojka, v urcitom obdobi jednotka uz bola mala dierka, trojka velka, dvojku som nevedela zohnat a z variabilneho pit nevedel.

veronika2194
autor
6. máj 2022

Ďakujem dievčatá a náhodou sterilizátor flias od aventu ten do mikrovlnky ste nemali niektorá ? A odsávačku elektrickú ?

mia_von_prag
6. máj 2022

Avent je super značka. Používáme aj cumlíky aj flase Avent Natural. Mojim obom deťom sadli, koliky nemali ani jeden. Na začiatku som používala plastové flase, ale po par týždňoch dosť smrdeli od mlieka. Sklenene su skvělé, lahko sa umyvaju, nesmrdia. Viackrát spadli na zem bez následkov. Len raz sa nam rozbila sklenena flasa, ked ju syn hodil silou umyselne o tvrdú dlažbu. Obyčajný pád z postele na podlahu sklenené prežili.
Mám aj avent sterilizátor, odporúčam parný, ma jeden gombík a stačí deci vody.
zmesti sa tam cela vybava. Púšťam ho denne aj 3 - 4 x uz tri roky, to bola naj kupa

mia_von_prag
7. máj 2022

@veronika2194 mám takýto, ale ten z odkazu vyzera tiež fajn, zmestia sa tam 4 fľaše, takže miesta dost

zuzkaemmka17
28. máj 2022

My len Avent, maximálna spokojnosť.

mimi2019
6. nov 2022

Citala som vela diskusii a odporucani, avsak to co naozaj funguje sa da lahkym testom odskusat, staci si pozriet toto video a pochopite ktore funguju a ktore nie.

https://www.youtube.com/watch?v=sSFnV_y6y4I