Cumlík pre novorodenca

carpediem117
26. sep 2022

Dobrý deň,

chcela by som sa poradiť pri výbere cumlíka pre novorodenca
Pri staršej dcérke som siahla po okrúhlom Bibs, no nie raz som čítala, že nie sú vhodné kvôli deformácii chrupu. Čakám druhé bábätko a chcela by som si nejaký dopredu zadovážiť. Viem, že mnohí odporúčajú značky Curaprox, MAM a NUK, no tieto sa mne osobne nepáčia. Síce by v tomto prípade nemalo záležať na dizajne, no neviem si pomôcť 🤦🏽‍♀️
Pozerala som cumlíky značiek Lovi a Suavinex, len si nie som istá, či sú ich savičky vhodné.
Za rady vopred ďakujem 🙂

aaalenkak
26. sep 2022

@carpediem117 pri prvej sme mali Avent, teraz pri dvojickach tiez.

denden77
26. sep 2022

u nas ficia Lovi 😊

darius_a
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sudocek
26. sep 2022

@carpediem117 Za mňa jednoznačne Lovi.

paulinkaa2
26. sep 2022

@carpediem117 ahoj. Aj ja som mala pri prvej Bibs. Ale teraz som zvolila Lovi 0-2m. Není zrezany ani moc plosky. Taky stred, tak uvidím ci uspeje. 🙂

ja_mama
26. sep 2022

Avent aj Lovi su fajn, u nas ficali aj obycajne dm-kove babylove - maju rovnaky placaty tvar. Myslim, ze ak ich neplanujes pouzivat vyse 1.5 roka tak su na zuby v pohode. Pri dlhsom pouzivani su zle vsetky.

banalu
26. sep 2022

Vyskusali sme asi vsetky a na zacitku vzala len babylove z DM, ostatne vyplula. Teraz ma MAM, ale ma ich len ked zaspava a potom vypluva a cez den vobec 🤷‍♀️

henka123123
26. sep 2022

Moj len Mam vzal

hsara99
26. sep 2022

Syn jedine lovi 🙂 bude mať 2 a dudku ma už len na spanie no stále veľkosť 0-2m vezme 😉😅😅

sudocek
26. sep 2022

@hsara99 Môj taký malinký nechce. A tiež ide mať dva roky.

anavixy
26. sep 2022

MAM a urcite nie okruhle Bibs, su nadherne, ale uplne nevhodne, no robia aj ortodonticke Bibs 🤔

selena_luna
26. sep 2022

Lovi ❤ten malu upokojil najviac, pokracujeme s nim

Ale aj babylove si oblubila.

dame2
26. sep 2022

Prvé 3 mesiace mala obyčajné z DMky 🤷🏻‍♀️ a potom MAM a Avent (MAM má radšej ale dudka aj Avent, len častejšie vypluva)

veronika3110
27. sep 2022

@carpediem117 my máme curaprox a iný sme ani neskúšali.. teda skúšali.. lovi...ale len má úplne iný tvar ako curaprox.... curaprox je trochu veľký a je celý silikónový - aj tá časť, ktorá je okolo úst a teoreticky má pripomínať prsník.. lovi je okolo úst plastový a taký dosťt guľatý a po curaproxe ho malá ani nevedela chytiť.. akoby jej taký veľký cumlík v ústach zavadzal alebo čo :D

basska_b
27. sep 2022

Lovi sa lubil aj zarytej odporkyni cumla 😄 som ani nevedela, ze ten modny Bibs je nevhodny...

dzejsik
27. sep 2022

@carpediem117 MAM alebo Avent, ako idu zubky kupila som od MAM ten nocny uplne tenucky

zorkahorka
27. sep 2022

Tolko filozofie okolo jedneho cumla 😀 ja som kupovala podla tvaru, a teda tie skosene, vraj su dobre. Na znacku som nehladela.kupila som v dm najlacnejsie a obaja synovia ich v pohode dudlali

gvenduska
27. sep 2022

Za mna suawinex
Od narodenia len tie perfektne nám sedeli

adrbat
29. sep 2022

My mame Lovi. Ten jediný som brala aj do nemocnice a nebol problém 🙂 .

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mixalkaaa
9. nov 2022

Staršia dcéra má už síce 2 roky, ale od začiatku chce len Lovi. A teraz tá mladšia (3mes) mala od narodenia cumlík od Canpol, bol úplne mini, takže tiež skvelá voľba pre novorodenca. 😉