Zdravím. Viem, že diskusií ohľadom značiek cumlíkov a vplyv na zúbky dieťaťa je tu veľa. Mňa však zaujíma konkrétna značka cumlíkov Lovi. Prosím, mamičky, ktoré dávajú dieťatku tieto cumlíky. Mali ste skúsenosť, že z tohto cumlíka majú deti problémy so zúbkami? Otvorený skus, predkus atď. Resp. majú vaše deti po týchto cumlíkoch pekné zúbky? V prípade normálneho používania cumlíka - napr. iba na spanie, ukľudnenie.
Ďakujem za každú odpoveď.
Ano susedove deti mali tento cumlik ked boli malicke deti, boli zavislaci, cumel v ustach stale
Uz maju strojceky na zuboch
Lovi ma aj ortodonicke aj gulickove starsia mala orto aj mladsia lebo ine chytit nechceli zuby ma starsia krasne rovne bez jedineho kazu
Môj syn mal tento cumlík, pred 2 rokom ho prestal používať úplne, predtým iba na spánok. Zúbky má krásne rovné 😊
Môj malý ich mal tiež, zúbky má krásne. Hlavne treba myslieť na to, že ho treba čistiť, zuby samozrejme tiež. Zabavila som mu ho v 13.mesiacoch po odporúčaní zubárky (postupne im v ústach ostifikuje nejaká kostička a každý cumel ti môže robiť šarapatu, tak šiel do koša), zvládol to bez problémov.
Ďakujem pekne ženy ❤️ myslím, že ak sa to (ako so všetkým) nepreháňa, tak to nemá ako uškodiť. Používame vyslovene iba na spanie.
Ja síce neodpovedam na co sa pytate. Ale curaprox cumliky su cielene práve na to, aby nebol predkus alebo iné "zakrivenia" ústnej dutiny.