neviem ci mam nieco konkretne brat pre babetko alebo nemocnica dava svoje oblecenie
asi vacsina nemocnim dava ich oblecenie, ale ak chcete, aby malo babo svoje veci, tak na kazdy den aspon 2 bavlnene plienky, ciste body, alebo kosielku na kazdy den, ponozticky, tenke ciapocky a potom vecicky na cestu domov.
my v mt sme dostali vsetko. len je pravda, ze som rodila v lete. ale maly mal od nich oblecenie aj perinku. a na izbe deku v postielke. jedine co manzel potom priniesol boli rukavicky kvoli skrabaniu na tvaricke a tenku ciapocku, ked sa vetralo bol prievan
vacsina nemocnic poskytuje to ich erarne oblecenie, ale ja som mala vlastne, kedze som mala babatko stale pri sebe. Nechcelo sa mi chodit po kazdej grcke pytat si nove kosielky. V jednej teme sa uz niekto pytal co zobrat pre babatko do nemocnice: body - dlhy rukav, dupacky, svetrik, rukavicky, ciapocku, ponozky, najlepsie aspon v 3 kusoch, keby sa ti rychlo spinilo..
Treba sa opýtať v pôrodnici, ale väčšina dá bábätku oblečenie a perinku. Ale nič nedáte za to, ak si pribalíte do tašky už spomýnané rukavičky, tenšie čapičky, lebo sa môže stať, že bude voľná o tri čísla väčšia 🙂 a pár plienok, ak by grckalo. Veď je to len na pár dní. Držím palce, nech vám všetko dobre dopadne.
Zalezi od toho, v ktorej si nemocnici...teda v ktorej chces rodit. Ale vacsina poskytuje babatku nejake body, dupacky a perinku.