Čo zobrať do pôrodnice pre bábo?

helena220
27. jún 2013

Ahojte maminy! Prosím Vás poradte, lebo naozaj už neviem kam z konopí 🙂 Mám arzenál výbavičky, ale neviem, koľko vziať a čo vziať čisto len do pôrodnice na tie 4 dni či koľko sa tam chodí 🙂Koľko kusov z čoho. Dakujem za odpovede. A ešte...som ,,len" v 32 týždni, vecičky mám popraté,poskladané, všetko ako má byť a chcem sa ešte spýtať, či ked si už môžem to čo budem brať do pôrodnice pripraviť teraz odložiť do skrine v cestovnej taške pre mna a malú? nie je to skoro? alebo neskoro? 🙂 nebude to vadiť ked mi to ešte 8 týždnov bude čušať v taške?vdaka

xlucia
27. jún 2013

@helena220 pytas sa na to co mas pripravit pre dieta na cestu domov?

helena220
autor
27. jún 2013

nie, do pôrodnice len čo budem potrebovať pre malú tam

xlucia
27. jún 2013

@helena220 tam len balik plienok a balik obruskov na zadok. v kazdej porodnici su babatka v erarnom

jaja018
27. jún 2013

@helena220 okrem plienok nebudeš potrebovať pre malú nič. Ale ked si chceš vziať svoje môžeš. Ja som si brala všetko svoje. Perinka, decka, rukavicky 2x, capicky 2x, body 4x a dupacky 4x ale nie všetko sme využili. Plienky platene na odgrckavanie 5x pamersky a kremik na zadoček a nám kazali si kúpiť lieh na ošetrovanie pupceka.
Ale ináč všetko oblečenie pre mimi ti dá aj nemocnica nemusíš si nič brať

brumka
27. jún 2013

jednorazove plienky, vlhcenne utierky, par latkovych plienok, a 2x capicky 2 rukavicky (s ponozkami si niesom ista). a dobra je tenucka decka ked budes babo vynasat ku navsteve

mummy01
27. jún 2013

@helena220 v porodnici je babo v nemocnicnom obleceni ale ja som si tiez brala svoje-zavinovacku,tenku deku,platene plienky 3x,jednorazove plienky,prebalovacie podlozky,vlhcene obrusky,4 bodycka s dlhym rukavom,ciapocku a ponozky.

linda20111
27. jún 2013

v porodnici babatko oblecu sestricky do nemocnicnej kosielky a daju do nemocnicnej perinky. ktomu daju latkovu plienku /na utieranie ak babatko sa pogrcka/ ja by som uz po mojej skusenosti zobrala z domu body (aj kratky aj dlhy rukav zalezi na teplote v izbe) miesto ich kosielky /su velke, nepohodlne a vysuvaju sa na chrbatiku/. zavinovacku nepotrebujes. iba zober jedno velke balenie jednorazovych plienok a 1-2 balenia vlhcene obrusky na zadocek a este krem napr. ja som dostala taku vzorku sudocrem v balicku u gynekologa tak to uplne stacilo. latkove plienky by som tiez nebrala svoje, pretoze vacsinou tam je malo miesta nemas to kde skladovat nedajboze rucne vyprat a vyvesit. ked budes potrebovat latkove alebo druhu perinku, ked sa babo pocika alebo pogrcka tak staci povedat sestricke. ciapocku a ponozky kludne zbalit mozes, to nezabera vela miesta a uvidis podla teploty na izbe ci budes potrebovat dat alebo nie.

yourlife
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
helena220
autor
27. jún 2013

dakujem 🙂

lusia222
27. jún 2013

ja som z Kysuc ale ak ti to pomoze kukni 🙂 http://www.porodnicacadca.sk/16/veci-do-porodnice/