Kedy plánujete, alebo ste začali pripravovať všetko čo bude bábo potrebovať?
prve veci asi cca dva roky pred tehotenstvo 😀
Az po porode, vsetko zariadil manzel, zvusok som si postupne podokupovala priebezne, ako babo rastlo. Pri rduhom som si veci triedila po starsom dietati priebezne pocas tehu, chystala tesne pred nastupom do porodnice.
@delirose Ja som neodolala a musela som si kúpit nejaké roztomilé vecičky už asi v druhom mesiaci tehu, manžel sa mi smial, aká som nedočkavá, ale ja som sa tak tešila, že som proste musela. Postielku a kočík sme riešili až v nejakom 6.mesiaci. Len netreba si nakúpit vela oblečenia v malých velkostiach, lebo po porode ti každý dačo donesie a vačšinou kupujú tie malé veci.
este pred🙂 ked sa mi nieco lubilo...
inak stacilo az ked som otehotnela rozhodit siete po rodine a zvysok dokupujeme uz podla aktualnej potreby. velkost babatka, rocne obdobie aj preferencie mamicky... aj na opacky prinesu nejake oblecenie...
inak ja odporucam zo zakladnymi vecami necakat. stat sa moze hocico a mozete stravit vacsinu tehotenstva v spitali a poto sa bude tazko zhanat- predsa len kazda zena si najlepsie nakupi a pozhana sama nez ked to ma robit chlap... sak pozname to.
od 5.mesiaca,pomalicky
a postielku manzel pripravil az ked bola dcerka na svete, nie skor