Čo všetko bude bábo potrebovať?

delirose
25. aug 2014

Kedy plánujete, alebo ste začali pripravovať všetko čo bude bábo potrebovať?

ellca123
25. aug 2014

od 5.mesiaca,pomalicky
a postielku manzel pripravil az ked bola dcerka na svete, nie skor

daniela1983
25. aug 2014

prve veci asi cca dva roky pred tehotenstvo 😀

magic08
25. aug 2014

Az po porode, vsetko zariadil manzel, zvusok som si postupne podokupovala priebezne, ako babo rastlo. Pri rduhom som si veci triedila po starsom dietati priebezne pocas tehu, chystala tesne pred nastupom do porodnice.

janickacrazy
25. aug 2014

@delirose Ja som neodolala a musela som si kúpit nejaké roztomilé vecičky už asi v druhom mesiaci tehu, manžel sa mi smial, aká som nedočkavá, ale ja som sa tak tešila, že som proste musela. Postielku a kočík sme riešili až v nejakom 6.mesiaci. Len netreba si nakúpit vela oblečenia v malých velkostiach, lebo po porode ti každý dačo donesie a vačšinou kupujú tie malé veci.

zdena12345
25. aug 2014

este pred🙂 ked sa mi nieco lubilo...
inak stacilo az ked som otehotnela rozhodit siete po rodine a zvysok dokupujeme uz podla aktualnej potreby. velkost babatka, rocne obdobie aj preferencie mamicky... aj na opacky prinesu nejake oblecenie...
inak ja odporucam zo zakladnymi vecami necakat. stat sa moze hocico a mozete stravit vacsinu tehotenstva v spitali a poto sa bude tazko zhanat- predsa len kazda zena si najlepsie nakupi a pozhana sama nez ked to ma robit chlap... sak pozname to.