Ahojte kočky, zaujíma ma aká vec vám uľahčila život s bábätkom? Čo sa rozhodne oplatí kúpiť? 🙏
@t1nusa antikolikove flase,polohovatelna postielka na kolieskach,pri refluxe vyborna vec+som si ju mohla hocikde po dome lahko preniest aj spiacu v postielke.dalej nosic, a u nas mega pomoc- plienkovy mojkacik.obe dcerky bez dudlov,a s mojkacom zaspali ihned,a teda je to vyborne ukludnovadlo(zuby,boliestky atd).
Fitlopta 😂 keby som nemala fitloptu, prvých 8 mesiacov by syn asi nespal.
Nosič, lebo neznášala kočík a ohrievačka (nedojčím).
Otec
odsávačka mlieka.... mlieka som mala veľa, odsala som a odišla do školy...
mama mohla synovi dávať kým som sa dovliekla zo školy...
nosič, fit lopta, polohovatelna postielka dcéra mala reflux a dost to pomohlo, antikolikova flasa z Dmky 🙂
Chuvicka s kamerou, monitor dychu aj pri vacsom dietati ma zobudil ked sa nezbednik v noci vybral na vyzvedy po byte, nosic aj ked u nas nemal uspech ale na uspavanie ho akceptovali obe deti, cestovna postielka ako ohradka alebo postel pri cestovani. A rozne bezpecnostne pomocky ako zaslepky na zastrcky, zamky na skrine sufliky, zamky na okna..
Videopestunka a monitor dychu. Za mňa 2 najdôležitejšie veci. Teda okrem jej rodičov. 🙂
moje dieta je asi divne ale nosic neznasa, takze za mna zbytocna vec ale nastastie sme ho len podedili, nekupovali :D u nas videopestunka a lehatko, ked potrebujem nieco porobit alebo ist na wecko. monitor dychu dufam ze ludia beru ako samozrejmost, bez neho zapnuteho by som bola mega v strese pri kazdom spanku. No ale ten je ti nanic ak nemas nastudovanu prvu pomoc, takze odporucam aj kurz prvej pomoci pre oboch rodicov
nosic, biely sum a prve mesiace fitlopta
@t1nusa za mna:
- monitor dychu je podla mna samozrejmost
- koliska (zaaretovana) na kolieskach - malu som si aj spiacu presuvala po dome podla toho co som robila
- videopestunka resp. ja mam xiaomi kamerku 360
- podlozka na hranie a hrazdicka
- dojcenie (upokojenie, zaspavanie, bezproblemove krmenie...)
@t1nusa páperová perinka od Evy Kriedroňovej aspoň podľa mňa a nie je to síce vec ale ak budeš mať prvé tak doporučujem si niečo naštudovať o psychomotorickom vývoji babetka a absolvovať aspon jedno sedenie na túto tému 🙂 mne osobne to veľmi pomohlo
@t1nusa Moj bol na UM a za mna najuziticnejsia bola konvica s nastavitelnou teplotou vody.
@t1nusa hrube koberce na celej ploche bytu a uplne zatemnovacie zavesy
Prsnik 😁 a satka/nosic,ale moje boli obe od narodenia pritulne,mojkacie,antikocikove...
Inak len asi poriadna kvalitna podlozka na zem,hlavne pri druhej sme 99% casu boli na zemi,tak sa to zide
tiez sa pripnem k “hluposti” ale u nas zafungovali zatemnovacie zavesy😎 a klasicka perinka komunisticka - lepsie mi v nej obaja chlapci spinkali 😍 monitor dychu… pri UM mat stale v termoske teplu vodu a vo vacsom pohari vychladnutu prevarenu a len som si zmiesala aby bola akurat… a vzdy rano a vecer menila 🙂 a este sacky na pouzite plienky obycajne z dmky a necitit nic 😉
Šatka, ulitka, biely šum, fitlopta...
Nosic/satka..maly neznasa kocik, v nositku je spoko babo..a potom nas samozrejme zachranuje pri zuboch, chorobach..
@t1nusa nosič, bunda na nosenie, lehátko na štýl baby bjorn, autosedacka ktorá sa na nakliknut na kočík, prebalovaci pult, bab kamera aj s nočným videním.
Nosič a dojcenie
Nosič.