Čo vám uľahčilo život s bábätkom?

t1nusa
22. jan 2023

Ahojte kočky, zaujíma ma aká vec vám uľahčila život s bábätkom? Čo sa rozhodne oplatí kúpiť? 🙏

ivangeline
22. jan 2023

Nosič.

simona92101
22. jan 2023

@t1nusa antikolikove flase,polohovatelna postielka na kolieskach,pri refluxe vyborna vec+som si ju mohla hocikde po dome lahko preniest aj spiacu v postielke.dalej nosic, a u nas mega pomoc- plienkovy mojkacik.obe dcerky bez dudlov,a s mojkacom zaspali ihned,a teda je to vyborne ukludnovadlo(zuby,boliestky atd).

thoughtfulweirdo
22. jan 2023

Fitlopta 😂 keby som nemala fitloptu, prvých 8 mesiacov by syn asi nespal.

inak2022
22. jan 2023

@t1nusa taktiež asi najviac nosič. Zachránil nám nejednu noc. Plus ja by som si nevedela predstaviť byt bez prebalovacieho pultika, pre mňa super pomôcka.

lalala94
22. jan 2023

Nosič, lebo neznášala kočík a ohrievačka (nedojčím).

danusa63
22. jan 2023

@t1nusa vankus pre zležanu hlavičku, videopestunka (na dvojposchodový dom super vec). Odsavacka na vysávač, vďaka za ňu 😀

bajka16
22. jan 2023

Otec

deti95060810
22. jan 2023

odsávačka mlieka.... mlieka som mala veľa, odsala som a odišla do školy...
mama mohla synovi dávať kým som sa dovliekla zo školy...

jane1987
22. jan 2023

@t1nusa nosic a biely sum. Ine by som ani nepotrebovala 😂

berry266
22. jan 2023

nosič, fit lopta, polohovatelna postielka dcéra mala reflux a dost to pomohlo, antikolikova flasa z Dmky 🙂

selest
22. jan 2023

Chuvicka s kamerou, monitor dychu aj pri vacsom dietati ma zobudil ked sa nezbednik v noci vybral na vyzvedy po byte, nosic aj ked u nas nemal uspech ale na uspavanie ho akceptovali obe deti, cestovna postielka ako ohradka alebo postel pri cestovani. A rozne bezpecnostne pomocky ako zaslepky na zastrcky, zamky na skrine sufliky, zamky na okna..

tara42
22. jan 2023

Videopestunka a monitor dychu. Za mňa 2 najdôležitejšie veci. Teda okrem jej rodičov. 🙂

54tinka54
22. jan 2023

@t1nusa v prvom rade manžel 😁 potom monitor dychu, nosič, vysielačka, odsávačka na soplíky a aj cumlík.

lylyjana
22. jan 2023

@t1nusa spankove poradenstvo a nacitat si veci o vychove, jedle, spanku, pristupe k dietatu. Radsej toto citat ako riesit porod. Odoberie to kopu stresu aj tebe aj tomu dietatu ked budes vediet, ze co sa asi deje.

pukina
22. jan 2023

moje dieta je asi divne ale nosic neznasa, takze za mna zbytocna vec ale nastastie sme ho len podedili, nekupovali :D u nas videopestunka a lehatko, ked potrebujem nieco porobit alebo ist na wecko. monitor dychu dufam ze ludia beru ako samozrejmost, bez neho zapnuteho by som bola mega v strese pri kazdom spanku. No ale ten je ti nanic ak nemas nastudovanu prvu pomoc, takze odporucam aj kurz prvej pomoci pre oboch rodicov

rk123
22. jan 2023

nosic, biely sum a prve mesiace fitlopta

nafka0483
22. jan 2023

@t1nusa za mna:
- monitor dychu je podla mna samozrejmost
- koliska (zaaretovana) na kolieskach - malu som si aj spiacu presuvala po dome podla toho co som robila
- videopestunka resp. ja mam xiaomi kamerku 360
- podlozka na hranie a hrazdicka
- dojcenie (upokojenie, zaspavanie, bezproblemove krmenie...)

minesasubu
22. jan 2023

@t1nusa páperová perinka od Evy Kriedroňovej aspoň podľa mňa a nie je to síce vec ale ak budeš mať prvé tak doporučujem si niečo naštudovať o psychomotorickom vývoji babetka a absolvovať aspon jedno sedenie na túto tému 🙂 mne osobne to veľmi pomohlo

marianarem
22. jan 2023

@t1nusa Moj bol na UM a za mna najuziticnejsia bola konvica s nastavitelnou teplotou vody.

zuzahajdulka
22. jan 2023

@t1nusa hrube koberce na celej ploche bytu a uplne zatemnovacie zavesy

tani777
22. jan 2023

Prsnik 😁 a satka/nosic,ale moje boli obe od narodenia pritulne,mojkacie,antikocikove...
Inak len asi poriadna kvalitna podlozka na zem,hlavne pri druhej sme 99% casu boli na zemi,tak sa to zide

kveova
22. jan 2023

tiez sa pripnem k “hluposti” ale u nas zafungovali zatemnovacie zavesy😎 a klasicka perinka komunisticka - lepsie mi v nej obaja chlapci spinkali 😍 monitor dychu… pri UM mat stale v termoske teplu vodu a vo vacsom pohari vychladnutu prevarenu a len som si zmiesala aby bola akurat… a vzdy rano a vecer menila 🙂 a este sacky na pouzite plienky obycajne z dmky a necitit nic 😉

nnnuuunnn
22. jan 2023

Šatka, ulitka, biely šum, fitlopta...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dominidi
22. jan 2023

Nosic/satka..maly neznasa kocik, v nositku je spoko babo..a potom nas samozrejme zachranuje pri zuboch, chorobach..

sun_shine_2020
22. jan 2023

@t1nusa nosič, bunda na nosenie, lehátko na štýl baby bjorn, autosedacka ktorá sa na nakliknut na kočík, prebalovaci pult, bab kamera aj s nočným videním.

nely1704
22. jan 2023

@t1nusa hojdacia sieť

lily14
22. jan 2023

Nosič a dojcenie

123369
22. jan 2023

@t1nusa hojdacie kresielko

dadka128
22. jan 2023

@t1nusa iba prebalovací pult .. vsetko ostatne su pre mna somariny 😅 nic som nepotrebovala