Hlavne teda chodiacim detičkam 🙂 My mame stale take topanočky kupovane v lete, take nezateplene na prve krôčky.. Davate už aj zimne topanočky?
prechodné členkové nezateplené topánky, prípadne teplejšiu ponožku do nich, alebo aj tenisky nosí ešte...
tenisky
momentalne nosime kvalitne kozene kotnikove topanocky zn. Elefanten...nemam pocit,zeby trebalo uz nosit zateplene..ale ked sa ochladi pod desat stupnov,vytiahneme cizmy 😉
My nosime tenisky. Do nich klasicke ponozky a k tomu stucne. Zimne urcite este nie, co budu nosit, ked bude sneh a minusove teploty ?
prechodne cizmy nezateplene.
botasky
záleží kde bývaš.....moj nosí kožené poltopánky,nezateplené 🙂
Ale keby sme bývali pod tatrami alebo na orave,asi by som dala niečo trochu zateplené 😉
Kozenne ,nepremokave tenisky
zatial botasky,alebo take klasicke topanocky ako botasky a tiez cizmy co su urcene na jesen-nezateplene na snurovanie.
pod tatrami uz nosime veru zateplene kotnikove topanky 😀
vyssie cizmicky nezateplene obe dcerky
Nosime kozene kotnikove topanky.
ja trochu zaprovokuju 🙂 , ale my jeste letni otevrene sandalky😉
moj teraz nosi DC tenisky, ci botasky su to.... a do nich len ponozky klasicke bavlnene
zimne este urcite nie, ale napr. dievcatku by som uz dala cizmiky, nejake jesenne stylove 😉
botasky a ked je chladnejsie, tak dam hrubsiu ponozku
Mala nosi bud tenisky či taake kotnikove prechodne topanky.Zimne nie lebo potom ake by som jej dala ked bude pod nulou sice v noci tu mrzlo.
kozene tenisky
este botasky a ked prsi tak gumaciky
tenisky
vysoké prechodné topánky po členky, nezateplené.
tak isto vyššie nezateplené topánočky../tak po členky, šnurovacie/
zatiaľ botasky
tenisky, na zateplene ma este cas, pockame si na zimu 🙂
kotnikové nezateplené topánočky, na čizmičky je ešte čas, čo mu potom obujem ked bude vonku mrznuť??
prechodne topanocky od Superfit 🙂 este nezateplene, kotnikove
my nosime zatial tenisky a tiez davame este len ponozky, ale viem ze niektori uz aj pancusky davaju. My sme otuzovali takto od narodenia 🙂
kotníkové nezateplené tenisky 🙂
este kožene tesinky ved etse neni taka zima 🙂
kozene tenisky
tak mi davame už teple topanočky, lebo už je tu riadna kosa a maly ma navyše aj sopliky, takže určite už nie letne. Alebo mu dam gumačiky ked sa ideme člapkať do mlak, to je vo svojom živle vtedy