Čo ste si brali do pôrodnice?

potvora1
9. sep 2017

Ahojte, keďže sa mi už blíži termín pôrodu, rada by som vedela, či ste si do pôrodnice brali pre bábo svoje oblečenie alebo ste využívali nemocničné. Ďakujem pekne za vaše odpovede, pekný večer

tyelde
9. sep 2017

Brala som svoje

misinka0611
9. sep 2017

@potvora1 Závisí od pôrodnice. Treba si to kuknúť na jej stránke. Naša oblečenie poskytuje.

ukulela
9. sep 2017

@potvora1 po porode ho dali do erarneho, ale ked sestricka na dalsi den zbadala, ze mam svoje, dala mu to. inac pochybujem, ze v beznej nemocnici peru v nejakom detskom prasku a podobne a kamoskina mala z nemocnicneho podrazdenu pokozku, sestricka jej sama povedal, ze zrejme z ich prania ... v nejakej lepsej porodnici by som to neriesila, ale v nasej okresnej ano 🙂
.. jo, a vo vseobecnosti, rodila som v provincnej okresnej porodnici. ak baby chceli na prezlecenie, museli si chodit pytat ... co ma dorazilo, plienky, viem, ze je narok na tusim 4 plienky denne pre dieta - ak som dostala 4 erarne za cely cas, tak je to vela ... este aj na kupanie sestricka brala plienku odo mna. erarnu dostal po porode, prvu noc, co bol bezo mna ( ak ho vobec prebalovali) a potom ked ho brali na jedno vysetrenie a vracali, tak poveali, ze uz je prebaleny ... to bolo vsetko z erarnych plienok, co sa mi uslo 🙂

zeytin
9. sep 2017

Nemocnicne 😀 Z prasku im nic nebolo, nemusis nic riesit, ked si zaspini, daju ti nove.... naco sa zbytocne trapit🙂

nika143
9. sep 2017

Kamoška tiež nedávno rodila a dali jej oblečenie v nemocnici a mali sa jej s toho vyhadzal

pininka
10. sep 2017

Tiez u nas davali erarne, ale mala dost grckala a oninju kludne nechali v mokrom, tak som ju dala do svojho a sestricky cele spokojne. Jedine co my vymenili bola perinka, ked ju pokakala. Aj tak domov pojdes vo svojom. A zo skusenosti viem,ze chlapi polovicu veci zabudnu