Ako cas plynie a vyradujem veci ktore by som si pre pripadne druhe babo nenechala, uvedomujem si kolko hluposti alebo nepraktickych veci sme pokupili - mozno by buducim mamickam dobre padlo keby sme sa podelili o nase nazory...
U nas - najuzitocnejsia vec jednoznacne satka (inac by sme asi kazdy den vecerali chleba s maslom). Vyborna vec je aj vankusik Yondi aby babatku neodkvacla hlavicka ked spi v sedacke/posediacky v kociku, a Avent parny varic a mixer v jednom (vyuzivam aj pre nas). Co sa oblecenia tyka, najradsej zo vsetkeho mu obliekam vsetko v jednom - teda oblecenie co ma v jednom kuse ponozky az po dlhy rukav 🙂
Celkom zbytocne sme kupovali kosik na spanie (v pohode spi v postielke a kratko sa donho zmestil), tricka - teda take co nie su na patentky medzi nozickami a odsavacku na mlieko - aj tak to najlahsie ide rucne 🙂
U nas tak isto kopu veci a zbytocne.Pred mesiacom som nasla v pivnici ply kufor veci pre malu na 6mesiacov a to ma uz skoro 4 roky takze hmmm...dost pozde a ni to nenosila lebo som nato zabudla 😀 .ja odkladam pre druhe uz iba to co naozaj nosila a casto inak by som tu mala kartony a kartony ved uz teraz mam ich viac ako 20 a to mam iba 4 😀 Takze u mna vsetko do bazaru inac sa nepohnem 😝 .Nechala som si asi 10parov body nejake mikinky,supravy a to vsjo,naco aj viac ved perieme kazdy den tak to sa nevinosi...Teraz ideme zaseh nabeh na skrinu pretoze som zistila pri poslednom zehleni ze len puloviky 98 mame asi 40 co nieje sanca vynosit aj keby som ju prezliekala kazdy den...Takze mamicky prestante nakupovat je to zbytocne ono to rastie ako z vody a jedno cislo je tak najviac na mesiac a potom je to fuc aj ked je to take rozkosne ale....Male 😀 .Penizky radsej setrite lebo potom vam budu chybat ked bude vecsua a bude chciet to ci hento lebo spoiluziacky maju 😅 Myslim ze tato tama by nemala byt ako otazka ale ako diskusia..skus si to zmenit u adminov 😉
podla mna je hlupost kupacie vedro, lehatko na kupanie do vane tiez, taktiez je blbost ohrievacka mlieka. na oblecenie je najsuper body a pancusky a mikiny na zips, ale bez kapucne. uz by som asi nikdy nekupovala dupacky a v ziadnom pripade polodupacky, zbytocne su aj dlhorukavove tricka. super je spanielska deka, vyuzivame ju stale.
ja mam 7 krabic odlozenych :((((((((( vsetky co su 0-3 mesiaca sme ani ne dali lebo sa narodil 4.8 kg... takze vsekto 3-6 mesiacov trebalo :(((
tak podla mne /pre naše deti/..
najsuper vec čo som mala je lehatko fisher-price 0-18,to sme fakt využivali denne,maly ho miloval do nedavna 😀
teda,sedel by v nom doteraz keby mohol 😅 -ale mamka ho predala lebo robil hluposti v nom 😅
dalšia vec-obyčajna klokanka-miloval ju
manduca-tu neznašal,tak som ju hned predala
ešte ta kopa hračiek 😀 ležia v boxoch,na poličkach,malokedy sa s tym hraju,najlepšia hračka pre krpca su varechy,ovladače,telefony 😅 /no všetko čo ma zakazane/ 😅
je toho velmi vela,teraz ma napadli len tieto veci 😅
https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybavicka/ktoru-vec-pre-babatko-ste-kupili-a-nevyuzili/