Čo s pocikaným matracom?

modrofuzik11
14. apr 2012

Ahojte dievcata, chcem sa opytat, ci mate skusenosti, ako si poradit s precikanym matracom? Existuje nejaky pripravok, ktory matrac vycisti do hlbky? Vopred dakujem.

martinkatinka
14. apr 2012

Možno parný čistič a potom riadne presušiť a vyvetrať

k_a_j_k_a
14. apr 2012

Ahoj, ja nepoznam ziadny specialny prostriedok. Ked sa mi deti pocikali, osprchovala som madrac, vysuchala praskom a dala susit. Problem bol v tom, ze sa madrac potom dva dni susil a to bolo leto. Odvtedy mame pod plachtami nepremokave podlozky (v latkach som zohnala pogumovane frote / frote so zaterom, alebo ako sa to vola a odvtedy ak sa stane nehoda, periem len tu podlozku a plachtu. Mozno by som skusila madrac vycistit nejakym tepovacom alebo podobnym pripravkom na koberce.

ajdije
14. apr 2012

Do hlbky ho vycisti jedine tepovac, ktory z neho vsetko vysaje..

traktor
14. apr 2012

vytepuj alebo pouzi vanish alebo ariel profesional, ten ti to aj vycisti aj prevonia..su aj firmy co to vycistia uplne do hlbky, ale v konecnom dôsledku ta ich cistenie vyjde dost draho,, cize radsej si to vycisti doma..a matrac chran podlozkou

boska79
14. apr 2012

do sprchy, vysprchovat s vanishom,praskom, ja som dala aj savo...a trochu odtiect vo vani, ta voda stecie a teraz to pekne pri radiatory vyschlo ked sa kurilo...a potom rovna ciara do obchodu kupit nepremokavu podlozku. som sa poucila.

koniarova
14. apr 2012

Vytepovať profesionálom. A hneď k tomu pridať sedačku aj koberce. 😉 😉 😉

anjelicek26
14. apr 2012

My mame velmi savu podlozku pod tym, takze na madrac prejde minimum a to pretepujem a dam k radiatoru vycistit, parnym mopom som to presla uz tiez - ale to nemalo ziaden efekt, mozno dezinfekcia, ale to neviem, ci je potrebne, hlavne treba odstranit moc, ze ano... my sme mali nastastie cikacich nehod tak co spocitam na prstoch jednej ruky u oboch, v noci su super v tomto... ale s ogrckanym madracom je to presne ten isty problem ble 😝

irriss
14. apr 2012

do hlbky?
tak jedine vyhodit ☹

stanislavao
14. apr 2012

jedine vytepovat profesionalmi, lebo inak vam bude neustale citit. to inak nevycistite.

annie13
14. apr 2012

kym sme mali plienku mali sme klasicke plachty potom pri oducani nepremokave http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13652166&tab=1 ale nikdy sa nepocikal
dcerka ta bude tazsi oriesok