Ahoj baby,
idem sa pustit do nakupov pre moje januarove chlapciatko.
Co budem potrebovat (oblecenie, fusak, deku, zavinovacku....), a coho sa mam radsej vzdat?
klasika ako pise xlucia a ja si myslim ze do vajicka ti kludne staci overal nie moc hruby,byvaju take chlpate podsite bavlnkou,teplejsia ciapocka a ja mam velmi dobru skusenost so zavinovackou do vajicka emitex v tvojom pripade zimna verzia...vela stastia 🙂
Ahoj, ja čakám chlapca tiež v januári. Nejakú základnú výbavičku už mám, hlavne veľa košielok, bodyčiek, dupačiek, čiapočiek.....plus teplý overal, fusak a aj deku do autosedačky máme....uvidíme ake bude počasie 🙂
ja odporucam deku do autosedacky Emitex a urcite je potrebny overal, nie velmi hruby, staci taky ten dekovy aby si maleho neuvarila. Ale inak mu stacia uplne normalne vecicky, akurat ja som malemu davala bodinko s kratkym rukavom a na to bodinko s dlhym aby mu bolo teplejsie na brusko
Ja mám januárovú dcérku , ktorá už bude mať tri roky. Jasné ,že do autosedačky treba overal, alebo fusak. Ja som konzervatívna mamina a prvý a druhý mesiac som doma mala dcérku v zavinovačke. Len s tenkou vložkou. Na noc sme ju dávali do hrubšej, aby sa po kúpani zahriala. Výborne sa cílila v bavlnených overaloch z Tesca. Aj manipulácia s bábom v perinke je bezpečnejšia. Keďže syn mal v tom čase 14 rokov , mala som istotu ,že ju môže pestovať bez rizika🙂
V Martine v pôrodnici sa po čase taktiež vrátlili k zavinovačkám .
Keďže dcérka sa narodila po 14 rokoch dostali sme množtvo krásnych "módnych vecí" , ale veľa s nich sme vôbec nenosili, lebo najpohodlnejšie boli klasické dupačky a velúrové súpravy. Rifličky a bundičky v takej malej veľkosti sú úplne zbytočné.
Z pôrodnice sme tiež išli s vaničkou z kočíka, lebo sa nám dala upevniť v aute. V autosedačke sa mi zdala Laurinka stratená 🙂
Ešte by som doporučila aj 2 menšie dečky , ktoré sme denne používali, keď sme malú nechali rozbalenú vetrať.
Prajem krásny január .....🙂
potrebujes to co bezne, klasicke body, dupacky, svetrik, ciapku. a na cestu z porodnice plus velmi teply overal a deku. alebo normalne teply overal, nie hruby, ale teply a fusak, co sa da dat aj do vajicka