mamicky stale neviem obliekat maleho dost nad tym lamentujem co a ako aby mu nebolo bud zima abo zasa horko..co davate babatkam pod tricko z dlhym rukavom na jesen?body z kratkym ci dake tielko?a na tricko mikinu,svetrik ci bundu??dakujem
presne aj ja davam len body z dlhym rukavom a na vrch daku mikinu atd lenze kazdy co daco kupil malemu ci aj teraz same tricka z dlhym rukavom uz mam asi plnu skrinu a neviem to dako vyuzit 😒 😒 😒 😒
ja davam pod tricko s dlhym rukavom tielkove body,no ked bola dcerka mala,tiez som to takto nevedela vyuzit,tie tielkove body ma nenapadli 🙂
na take male dieta existuju tielka? 😕
kym nosili deti plienky, pod tricko som vzdy davala body - bezrukavove, kratkorukavove alebo aj dlhorukavove, podla pocasia.
v zasade plati - dieta obliekat do tolkych vrstiev ako seba. len detom v kociku maximalne jednu tenku vrstvu naviac, co ale treba tiez zvazit, ak ho este prikryjes aj dekou alebo fusakom
a robievam to aj naopak,ze na body s dlh.rukavom dam tielko alebo tricko s kr.rukavom.
fajn tak este nakupim tielkove body nech sa tie tricka vynosia k riflom 🙂 ale ajtak klasika pekne body co maju aj limec mi pridu praktickejsie ako takto :( preco sa ludia skor neopytaju co nam treba nez pokupuju co nevyuzijeme..
suhlasim s moni244, ja mojej stale davam primarne bodynka s dlhym rukavom,hlavne ked je uz chladnejsie, tricka su naozaj na vacsie deticky a trosku teplejsie pocasie.
Takze by som ti poradila bodynka s dlhym rukavom, na to mikinka bud poriadne poprikryvat alebo este bundicka....alebo ja som malu obliekala ze body,tensie bavlnene teplacky a do chlpateho overalu,ked isla von do kocika.
@muriel21 ...a urcite neodporucam na take male babo rifle...je to nepoddajna latka, dieta sa v tom nevie poriadne hybat resp. kopat nozickami a o tom, ze je v tom kopec kadejakych farbiv,ani nehovorim...bavlnene alebo velurove teplacky su ovela lepsie.
@muriel21 tielkove body(resp body bez rukavov) mavaju aj v tescu ... ja napr k rifliam/nohavciam/teplackom davam na jednofarebne body s dlhym rukavom teraz este farebne tricko s kratkym. v lete ich maly velmi nevynosil, ja som mala des z toho, ze sa mu vykasa a bude mat holy chrbatik. -
u nas je nepisane pravidlo, ze v zime o jednu vrstvu viac ako mas ty a v lete o jednu menej 🙂
Ja som davala tricko s dlhym rukavom a na to body s kratkym rukavom,aby to ladilo spolu a pekne to ukazalo
Ja neviem proste tie tricka z dlhym ruk.vyuzit..stale som zastanca bodyciek 🙂 ale dakujem za rady...vidim to tak ze dat do mecha a nechat pre niekoho kto by chcel...
ja som ani tricka najskor nemala lebo som nevedela ako potom dalej obliect, mala som hlavne body no potom som nakupila tielkove body a na to tricka s dlhym rukavom a bolo to super
urcite body- aby mal zakryty cely chrbatik .. ja som davala body kratke na to dlhea potom podla pocasia .. dieta je este malinke a nachylne a treba aby bolo v teple no zas neprehanat ..no minimalne boducko s kratkym musi byt aspon u mna 😀
ja ked chcem dat tricko s dlhym, davam pod to body s kratkym rukavom alebo doy bez rukavov tielkove, vyuzivam tie letne, takto ich donosime
Moji sú obaja narodení v zime, takže som dávala normálne body s dlhým rukávom a na to tričko s dlhým rukávom. Nemala som s tým žiaden problém, obliekla som to v pohode. Keď bolo teplejšie, tak body s krátkym rukávom a na to tričko s dlhým rukávom. A dajú sa už kúpiť aj tielkové body. Mikiny som na doma nepoužívala, len na von.
@muriel21 moja keď mala 4 mesiace, som ani tričká nemala, len body, bolo to praktickejšie a záleží, aké je počasie, to sa nedá plošne napísať, ako obliekať na jeseň