V byte mame 27 stupnov, vecer je to az 29, cez noc sa trochu ochladi. Co mozem v takomto teple obliect na den a na noc svojej 2 tyzdnovej dcerke? Mozem jej dat aj body s kratkym rukavom? Neviem, ako je to so samo-regulovanim teploty u novorodencov, bojim sa, ze sa prehreje, ale takisto nechcem, aby prechladla...
Body s kratkymi rukavmi a ked zaspi prehod plienku cez nu
Ahoj Erienka 🙂 , my budeme mať tri mesiace. Bývame v Grécku, ale sú to totožné horúčavy s tými, ktoré sú momentálne na Slovensku.
Okúpala som ho a dala som mu normálne pyžamko s dlhým rukávom - tenké. A v noci, keď papal, tak som ho prezliekla do body-čka s krátkym rukávom. Dala som mu aj ponožky a zakryla nožičky bavlnenou plienkou. Tiež mám z toho veľkú hlavu - čo obliekať, aby nebolo málo ani veľa...
A ráno, keď ideme na prechádzku okolo 8hod tak mal bodyčka s krátkym, ponožky a tenké bavlnené nohavice. Vždy môžeme vyzliecť, radšej mať rezervu. Lebo niekedy mi tu trošku fúka od mora...
Ja davam drobcovi overalik tenky a uz len tenku zavinovacku ma pod sebou, na noc tiez overalik s dlhym rukavom a kusok tu zavinovacku prehodim cez nozicky a je nam fajne a ked ideme vonka tak sa zakryvame len plienockou ale aj vonka chodime len okolo siedmej vecer teraz 🙂
plienka a body s krátkym rukávom
my mame 8 tyzdnov a spime body a ponozky a flanelova plienka ceznohy, mame 25 stupnov v noci
jaeste neviem ako budeme spavat ale mi mame v byte 30-31st
no, my mame 3 mesiace drobca, doma v spalni vecer cez 28 stupnov /podkrovie, no nepomozeme si zial/ a spi len tielko a plienka..cez den iba plienka...tiez vonku v kociku len plienka, nic one, lezi na perinke.....v kociku teda.....
pri takej teplote urcite len plienka
dobry den chcela by som sa opytat mam doma 7 dnove ditatko a chcela by som snim ist voonku ale az tak ku veceru aneviem co mu mam obliec .ci mu staci len body s kratkym a bavlnenu plienku cez neho?
Prilojim sa po dost dlhom case k teme. Mam dvojtyzdnovu princeznu a chcem sa spytat ci je nutne aby mala stale ponozticky. V byte mame 27stupnov a vonku je cez 30... dakujem
@erienka ahoj, myslím že jej môžeš dať body, mne sa drobec narodil koncom júla a v auguste sme boli vonku, mal len tričko a plienočku a pohoda. ale doporučila by som prikryť aspoň bavlnenou plienkou. ale v pohode body, chrbátik zakrytý a bavlnená plienočka postačí na zakrytie.