ahojte, mam termin v decembri, presnejsie na vianoce, neviem si rady co zbalit pre babo ked pojdeme domov.dakujem vam za rady 🙂
idete autom predpokladam..takze body ,dupky, na to teplejsi overal, capicu, dieta das do sedacky a prikryjes este dekou , ja som tak niesla Mišku, je decembrova.. a tu mas aj temu..môzes popisat viac https://www.modrykonik.sk/forum/ma-1-az-3-roky/co-vsetko-obliect-babatku-pri-ceste-z-porodnice-2/
my sme šli domov 30.10 oblečené mala body s dlhým rukávom,teplejší overálik a deku do autosedačky.tak mi ju obliekla sestrička.
body, polodupky, overal,capicu do autosedacky do fusaku a ficite domov 🙂
Ahoj, starsia sa narodila v decembri, bola riadna kosa a mrzlo. Cestou z porodnice mala na sebe: body s dlhym rukavom, overalik, svetrik, ciapocku a na to este teply overal. V tom putovala do autosedacky. Na nu sme dali deku a cez tvaricku po vonku plienku.
kocky tie ciapocky ste ale davali dve, ze? jednu tenku bavlnenu a nato hrubsiu strikovanu, alebo dekovu..
ja beriem maleho do tensej perinky a bude mat body s dlhym rukavom a nohavicky na traky 🙂 v pripade silnych mrazov aj tenky svetrik...
ja by som vzala body s dlhym rukavom, na to cely overal na vrch (nejaky teply makky), teply fusak na to, deku a hotovo. hadam to nie je malo...