ahojte, chcela by som sa vás spýtať a požiadať o radu čo by ste obliekli bábatku cestou z porodnice domov? bábatko sa mi ma narodiť koncom januára a začiatkom februára...chcela som ho zabaliť do zavinovačky a deky, lenže to nebude asi dobrý nápad, ked ho bude treba dať do vajíčka...dakujem za rady 🙂
Ahoj, my sme isli z porodnice pred rokom 15.februara. Maly mal dupacky, na tom hruby overal a vo vajicku som
mala fusak. V aute som rozzipsovala vrchnu cast fusaku,celkom rozopla hruby overal. Vzdy som mala na pamati- hlavne NEPREHRIAT. Dnes je z neho maly otuzilec
pojdete kocikom peso ci autom? mysme isli autom. isli z vyhriatej porodnice do vyhriateho auta a do vyhriateho bytu. bodycko, zimny overal, ciapka, do vajka, max prehodit deku kym pride do auta. celkovo, vraj by malo mat dieta o jednu vrstvu viac ako dospely. tym som sa vzdy riadila a nikdy sa neprehriali, ani nezamrzli. uzi si to! 🙂
andisko pojdeme autom, tak ako ste šli aj vy do vyhriateho 🙂 a dakujem 🙂 obavy su zo všetkého, ale vari si to užijem 🙂
Obavy prejdu velmi rychlo a coskoro budes vediet dokonale ako sa postarat,obliect...uvidis. Prajem vsetko dobre, a ak je to mozne,co najkrajsi porod😘
Moja mala na sebe dupacky, body, svetrik, hunaty overal, hrubu deku a nanoznik na vajicku
My ked sme isli z porodnice silno mrzlo a fukalo,maly mal body,hunate ponozky,zamatovu supravku,kombinezu s hunatou capicou,a vo vajicku mal zimny fusak a nanoznik z cajca,cez vajko som mu hodila bavlnenu plienku kedze fukalo tak aby mu do tvaricky nefucalo dokym sme dorazili na parkovisko.v aute som ho odokryla do kombinezy aby sa neprehrial dokym sme dorazili domov cca 30km
Ja som rodila v novembri a dala som malemu body, hrube teplaky a tensi svetrik, celeho do kombinezy a do takej deky co som objednavala z netu (zn.emitex), cez tu deku sa daku prevliect pasy vo vajicku. Bol vo vsetkom sice utopeny, ale doma sme boli raz dva, tak to bohato stacilo 🙂