Ahojte, potrebovala by som vedieť čo mám obliecť svojej dcérke keď sú už takéto teploty...
Zatial jej dávam pančušky krátke body tričko s dlhím rukávom a tepláčiky a na hlavičku tenkú čiapočku. No keď ju večer kúpem tak má na hrudičke a ramienkách potničky.. Ďakujem za každú radu;)
len body a teplacky, riflicky alebo nieco jemne a ponozky,klobucik, ked vidim niektore matky jak to maju zababusene ma ide porazit 😠 chudata niektore deti sak sa tam varia vo vlastnej stave 😕 a decka tiez neni treba ked je tak teplo ako dnes
moj trojmesacny ma body s dlhym rukavom, teplaciky a ponozky. Ked ho mam v manduce, tak ma aj ciapocku, ako ochranu pred slnkom. cize o jednu vrstvu menej ako davas ty.
A tričko na bodyčko už nedávate?
Dne smal nas krpec uz len opalovacky s kratkym rukavom, tenucke ponocky a klobucik 🙂 a opalovaci krem rochnil sa uplne spokojny.
Plati obliekaj ako seba.. Ja davam body s kratkym rukavom a na to tenky svetrik al.bundicka,dole ponozky a teplacky al.tensie rifle,ciapocka tenka na uska,aby nenafukalo. Cez obed len tenke body s dlhym rukavom,teplacky.
deti netreba prehrievať, nám sa zdá, že môžu prechladnúť. No v skutočnosti sú dosť odolné. Ja som malej dávala vždy vzdušné veci, hlavne aby to bolo zo 100% prírodný materiál. A nedaj sa zlákať studenými rukami. Práve deti, ktoré sú moc oblečené majú studené ruky, pretože sa potia a ten pot sa im na pokožke ochladzuje. Dôležité sú nohy - podľa našej doktorky. No a s tými opaľovacími krémami by som pri tak malom bábätku neriskovala. Je to samá chémia (vzniká veľa alergií) a také malé dieťa nemá čo robiť na priamom slnku. Dôležité je zatienenie (aj kočíka). Ale nie uzavrieť kočík plienkou - to je ako by si ju dala do skleníka. Vzduch tam prestáva prúdiť a prehrieva sa.
A keď jej budem chcieť dať šatičky čo mi odporúčate?
A na večer keď ide spinkať dropcom čo obliekate?
Ahoj, mam tiez novembroveho chlapceka. Ja mu davam body s dlhym rukavom, teplaky a ponozky. V kociku ma este svoju deku, keby pofukovalo. Ale byvam juznejsie, cise je tu teplejsie.a samozrejme ma este.aj platenu tenku ciapocku cez uska.