Čo obliecť 2 mesačnému bábätku v takomto počasí?

lenkaleg
7. nov 2012

Ahojte. Viete mi poradit, ci mam v takomto pocasi obliect 7 tyzdnovemu babatku fusak do kocika alebo kym nemrzne staci dobre obliect a zadekovat? Zatial som to robila tak, ze bol v kocari v perinke,pod sebou deku a este dve deky na sebe. Viete mi poradit? A este kedy uz treba dat pancusky. Dakujem

hviezdicka77
7. nov 2012

ahoj, tak my uz nosime aj pancusky, a aj fusak som uz nainstalovala do kocara 🙂

zmrzlinkams
7. nov 2012

ja už malej davam pančušky skoro mesiac a ked je v byte teplo tek len beha v pančuškách a v papučkách a dlhych rukovoch ked citim že je od spodu chladnejšie tak dam aj teplačky, vonku ju zatial davam bez fusaky len mam kryt na nožičky aby jej nefukalo a teplo oblečiem a zatial dava tensku deku.
take maličke babo ešte nemrzne fusak nemusiš podla mna davať daj deku po dnu aj na nu ale teplejšia a daj si aj krytku a obleč ju normálne ako seba a daj ju do nejake teplučkeho overaliku a to by malo stačiť však možeš vyskušať ak bude mať v lakťoch studene ručičky tak jej je zima aj je tepla tak je teplučko vyskušaj a uvidiš ked ju vyzlečieš a bude teplučka je to v poridaku, alebo ju obleč menej bez overaliku a daj fusak neviem aky maš ale mylsim si že tie hrube fusaky na tuhu zimu je ešte škoda davať aby sa zase neprehriala a nebolo jej moc teplo ... mala my napr fusak neznašala lebo jej bolo moc teplo v nom a ked sme boli v obchode tak sa mi vždy zobudila revala, tak som vždy po vojdeny do obchodu musela odopnuť krytku a dať preč deku a rozopnuť trošku fusak a tak mi spinkala dalej, našej zima nevadi ta bude po mužovi ja som zas uplny opak mne je zima aj v teplych ponožkách 🙂

alena0305
7. nov 2012

My máme pol roka - a teraz nosíme - body+ tričko dlhý rukáv, pančušky + tenké tepláčky a jesenný overal (tenší) + dekový fusak - to je dobrá vec využiteľná do troch rokov - dole sa dá prehnúť,čím sa otvorí a dieťatku, čo chodí môžu trčať nôžky v topánkach a v tej spodnej časti to má zvnútra igeliť.

momo216
7. nov 2012

ja mam 12 tyzdnove babo a ked ideme von oblecieme body s dlhym rukavom , mikinku,pancusky a hrubsie dupacky a ponosticky a teplejsiu bundicku, ale teply overalik.. a je spokojny :D a samozrejme deku pod aj na maleho

ryki
7. nov 2012

ahojky, my mame 11 tyzdnove babo a tiez obliekame pancusky- tie aj doma, polodupacky, ponozky, body s dlhym rukavom, hruby overal a samozrejme zavinovacka, deka pod nu aj na malicku, fusak zatial nie 🙂

frejka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikimoda
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pipinkaaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikimoda
17. dec 2012

skúste pozrieť aj na môj e-shop, nájdete tu pekné vecičky pre detičky 🙂