Ahojte, jasne,ze mozem obliect asi hocico..ale som velmi hlbavo zmyslajuci clovek a nechcem, aby ma nieco prekvapilo...ake saty by mali byt (teplejsie - zamat, alebo len take sifonove a dat nejake bolerko)a ako sa pod ne obliect? ako sa obliect do kostola na obrad- tam byva zimsie...ake topanky? na obrad zvlast a zvlast na tancovacku? kolko pancusiek? 😀 ake topanocky, aby boli pohodlne.
Mozno sa vam budu zdat moje otazky divne,ale este sme s malou na takej ziadnej akcii neboli a veci ako saty, kabat a podobne v satniku nemame, sme skor taky chlapcensky loptossky tip 😀
ako ste to rieisli vy?
dakujem za poznamky, pripomienky a rady
zariadis sa podla pocasia - ak bude 30 stupnov asi pancuchy davat nebudes, ak 10stupnov, tak asi aj kabat sa vam zide... zober nahradne oblecko keby sa pocikala, poliala, cokolvek. saty je jedno ci zamat alebo sifon, aj pod sifonove mozes dat tielko/body/tricko a na ne sveter...
topanky snad nie tenisky ku satam, nieco slusne co mate v botniku...
na svadbe je dolezita nevesta a zenich, nie co ma dieta oblecene, tak zbytocne hlbavo nezmyslaj a uvidis ako bude 😀
podobnu dilemu budeme riesit aj my (20.okt) ale este casu dost, jesen moze byt nevyspytatelna a tak ako moze byt este babie leto a cez 20 stupnov tak isto moze byt pod 10. saty mame uz dlho, su tenke,take druzickovske skoro ale v pripade zimy dostane puncosky a nejaku bundu,kabat specialne urcite kupovat nebudem, topanky chcem nejake peknucke ale ak bude zima tak na von urcite podla pocasia aj keby sa nehodili a vo vnutri uz bude mat kupene.
My sme boli minuly rok na jesen na svadbe, dcerka mala tak ako tvoja teraz 2,5 roka. Mala kremove saty z pozicivne+silonky (najmensie ake som zohnala, aj to jej "lietali" na nohach 😀 )a biely svetrik. Dalsie oblecko sme neriesili, lebo na obrade sme neboli (este spavala poobede), az v sale a to nas doviezli a odviezli autom priamo pred salu 😀 Do auta som jej vala deku. Ak by bolo chladnejsie a nebol by odvoz, tak by som jej dala na saty hocico (nemyslim mikinu na ihrisko) a v sale mala sandalky, sice starsie, ale pohodlne, ziadne drahe nove som nekupovala, je to zbytocne na tu chvilku. Dcerka bude potrebovat nieco pohodlne na nozicky, bude chciet behat s detmi, tak nech ju netlacia "nadherne nove" sandalky.
Inak, ostatne deti tiez mali na nohach starsiu ale pohodlnu obuv (sandalky, nie botasky) a nikomu to nebolo divne.
mne sa nechcelo behať po obchodoch, tak som našla na mimibazare biely svetrík aj biele pančušky aj topánky, napokon bolo teplo..ale v zálohe to mať musíš. Jaj a ešte, v sále som jej už prezliekla obyčajné šaty, v tých družičkovských saténových dllhých sa nedalo tak jašiť 😀 Kabát/ bundu som nehladala bielu, čo dal šatník by muselo stačiť..
ked budem mat len taketo problemy, ze ako mi bude dobre!
jednoznacne by som sa rozhodla pre dlhe tutu saticky
My ideme v oktobri na svadbu a dcera bude mat biele silonky,dlhe saty bez rukavov,balerinky a pelerinku.Na prezlecko po obrade bude mat kratke saticky bez rukavov,silonky a balerinky.
Kedze nie je zvyknuta na satocky, urcite vezmi nieco na prezlecenie. Stacia leginy plus tunika alebo pekne tricko, to, v com sa citi dobre. Na akciach (svadby, krstiny), na ktorych som bola, bolo bezne, ze deti sa po obrade prezliekli do "detskeho" oblecenia a v ktorom sa mohli jasit.
Sandalky alebo balerinky radsej rozchodit popredu.
Podla mna nemusi byt v bielom od hlavy po paty, staci nejake pekne slusive oblecko.
Caute aj my sme pozvani na svadbu koncom septembra. Ja dufam, ze bude teplo, ale aj tak bolerko a pancusky mame prichystane, ale s tym oblecenim na prezlecenie, to nie je zly napad. My mame este aj 4 rocneho fesaka a stym je to horsie. Nechcela som oblek, tak bude mat len nohavice, aj to take skoro ako riflove a koselu s vestou, chcela som nieco take, aby sa to dalo nosit aj normalne a aby sa v tom citil pohodlne.
no das jej silonky a saty, a nejake krasne sandalky, balerinky, tiez dat bolerko