Mam mesacne babatko a samozrejme,ho davam do kocika aj s perinkou do tepluckeho fusaku ,ale hore by som prenho chcela nieco teplejsie,neviem,nejaku bundicku alebo overalik,ale s tym sa do perinky asi nevopchame,co nosia vasi malicki?Dakuuem.
ahoj, ja som davala 3vrstvy - tenky, hrubsi a hruby -hunaty overal a tak este do flisoveho fusaku, do zavinovacky som uz vtedy nedavala. taky ten najhrubsi overal som kupila jeden v kiku a jeden v tescu - ked budes kupovat kup vacsie cislo ako nosi, pretoze mesacne babo velmi rychlo rastie 🙂
moja bola predcasne narodena, takze mala byt v teple, v kociku som mala naspodu taky flis, potom som jej dala overal taky nie prilis hruby, zabalila som ju do deky a nakoniec som ju dala do fusaka a stacilo nam to, mala nebola vobec chora
ja som obliekala tak ako seba plus overal plus fusaka bolo aj minus 12 a v pohode
my sme boli obleceni nasledovne: tricko/kosielka, dupacky, svetrik tenky, ponozky extra na dupacky, overal (hruby fajny hunaty), ciapka, fusak a pripadne deka,ked sa mi zdalo malo a myslim,ze mu bolo teplucko celu zimu takto
Hrubý teplý fusak, zateplenú mikinu alebo teplejší zimný overal a body alebo dupačky. Prípadne ešte vyplním medzery pri hlave dekou. Do perinky ani zavinovačky ho do fusaku a kočiaru nedávam.
kup overal a netreba ti perinku,...