Čo je najlepšie pre novorodeniatko po okúpaní? Osuška napr. s kapucňou alebo taká osuška z materiálu ako látkové plienky?
aj ja si myslim ze tu plienk
ahoj aj som mala s kapucnou aj tu plienkovu ale tie plienkove uz nie su take kvalitne ako boli niekedy 😖
mam aj frote s kapucnou, ale prvy mesiac som pouzivala taku velku stvorcovu plienku. je jemnejsia
ja som do frote osusky s kapucnou prve tyznde vkladala velku plienku... tak jej bolo teplucko a bolo to dostatocne jemne
ja pouzivam aj osusku plienkovu aj frote osusku.najprv ho zabalim do plienky a potom do osusky 😉
no podla mňa úplne jedno.ja som mala a aj mám aj takú aj takú..a nevidím rozdiel ktorá je prečo lepšia alebo horšia!
ahoj nieco save a na dotyk jemne
latkova plienka
u nas sa najviac osvedcila plienkova osuska. Je vyborne sava, neskriabe....A ja ju rada teraz vyuzivam pri umyvani vlasov 🙂 Takze da sa vyuzit viacucelne.
my sme tiez mali taku vacsiu plienkovu osusku na prve tyzdne... je jemnejsia 🙂
tiez sme zo zaciatku puzivali tu velku plienku,teda tu plienkovu osusku 🙂
ja som pouzivala plienkovu a neskor som na nete nasla taku flanelovu ta je taka trocha hrubsia a jemnejsia...
urcite plienkova osuska
ahoj,aj ja som používala tú veľkú plienkovú,je jemnejšia,a dodnes ju používam,aspoň na tvár,ostatné do osušky 🙂
ja používam tú plienkovú.je to na začiatok lepšie.