Zienky, co hovorite na veci z pepca pre deti? Ste spokojne? Pytam sa lebo su cenovo priatelne a aj pekne len par krat co som tam nieco kupila po par praniach to vyzeralo hrozne. Aky je vas nazor? Je nieco co je drahsie aj kvalitnejsie?
Na doma fajn, ale ano, kvalita slaba. Minule som kupila malemu mikinku a po prvom vyprani je cela zozmolkovana...
Zla kvalita. Zbytocne vyhodene peniaze. Kupim par kuskov v zlave v Lindexe. A nosi to jedna basen aj rok.
@surama a 7€ mikina na jedno použitie do škôlky a potom na doma podľa mňa nie je zrovna lacná...
kupujem tam veci, ktore viem, ze bude mat zoparkrat napr. kratasy na leto alebo par pyzamiek ale inak uprednostnujem Next, vlastne asi 90% veci ma maly z Nextu, cosi z Lindex a HM (tam hlavne zavinovacie body som kupovala, ked bol malicky)
Odporúčam vecičky z Lidlu cez eshop majú toho veľa prijateľné ceny a dobrá kvalita.
Ja do pepca moc nechodím kedže je kvalita aká je ,ale minule som išla pozrieť dcérke rifle ,kedže moc rifle nenosí ,tak stačia aj lacné pepcové(veľkosť 170) a musím povedať že sú super,prala som ich už veľa krát,a stále sú pekné a aj materiál v pohode ,farba je niečo ako antracitovo sivá
Ja som minule aj rozmyslala, ze tam predavaju napr. kuchynske pomocky.. Neviem preco, mam taky vnutorny blok to tam kupit, ci to neni toxicke alebo co, mozno krivdim..
Pre seba napr mam rifle viac odtial a boli dobre ale detske veci sice este nemam babo ale len co nanich pozeram ta kvalita sa neda porovnat s vecami co mam s HM alebo Next..uz v obchode vyzeraju rozmolkovane a nepohodlne na pokozku..vzala som max overalik taky ze na vrch bodyciek..v tej cene radsej Kauflandacke veci alebo CA ci lidl..🥰
@zuzanaokasova Presne. Ale napr. bodycka som kupila dobre, elasticke. Ale zas teplacky mi rodina podonasala a take pevne boli, nepoddajne, co som malemu babu ani obliect nemohla. Takze vacsinu veci, co mi doma stoja mam z Pepca. Naopak z HM, co som objednavala, tak som bola maximalne spokojna.
Este pred covidom som zvykla nakupovat, teplaky, mikiny,tricka do skolky, aj ked to kratsie vydrzalo, to je fakt.... no potom som prehodnotila tieto kvantá nekvalitnych veci co sa po oprani hned scvrknu, stratia tvar, casto aj farby.... uz tam 2 roky nechodím...
Starsej tam chodím na leginky , keďže je extra slim a tie jej jedine sedia akurát . Iné tam nekupujem
Kupujem tam iba 12 rocnemu synovi.Vcera sme tam boli prvy ktat spolu,a vyjadril sa,ze su tam veci,co sa nosili pred 10 rokmi.Ale rifle si vybral😁
Niekto to tu uz napisal - ked stoji mikina 7e a pouzijem ju 2x, lebo zmolky, lebo sa sperie... tak je DRAHA... kupim lepsiu mikinu za 25-30e a nosi ju pol roka a stale je pekna a moze ju este posunut bratovi... vseobecne s tychto low cost momentalne este ako-tak drzi kvalitu reserved... zara, hm, dokonca next isli strasne dole materialom...
@surama ja sa bez hanby priznám, že tieto veci (H&M, C&A,Next, Lindex...)kupujem tu na bazáre. Sú to kvalitné veci a nemám vôbec problém ich ešte ďalej predať. Aj v zlave sa mi vidia drahšie.
@anjelicek26 zara dávam za pravdu, staršia ma odtiaľ strašne veľa vecí ale zdá sa mi ako keby sa zbehli 🤷
Ahoj, v minulosti som tam pre deti nakupovala viac, teraz občas, no objednávam viac zo Sinsay. Kvalita za tú cenu nie je nejaká extra, mám veci, ktoré sa po pár praniach roztiahli, no niektoré veci mám aj pár rokov, konkrétne dve mikinky a držia pekne tvar aj farbu. Šaty, kraťasky, tričká, rifle, pyžamká by som kúpila na jednu sezónu, veď deti z toho aj tak raz dva vyrastú. Pre mňa je výhodou Pepca aj to, že tam raz za čas ,,vypustím,, deti na veľký nákup, povyberajú si, čo sa im páči, do školy a škôlky im to bohato stačí, keď z toho vyrastú alebo to zoderú, nie je mi to ľúto vyhodiť do koša alebo použiteľné darovať ďalej...
@zuzulka558 hlavne tricka materialovo cez to clovek prakticky vidi, cest vynimkam... hm to iste, strasne tenucky material kvalitou... mozno som narocna, ale v poslednej dobe sklamanie za sklamanim, pritom na eshope vyzeraju tie veci skvele... obcas samozrejme nieco pekneho clovek najde aj tak, ale to u kazdej znacky...ale basic kupit je dost umenie v dobrej kvalite...
Tak ja tam nakupujem pravidelne pre obe deti a doteraz som žiadny problém nemala....mikiny úplne v pohode....ešte aj syn výnosy po dcére...také neutrálne....rifle ma už rok a žiadny problém......takže za mňa spokojnosť.....
doplnky do domácnosti kupujem viac-menej tam a som spokojná. mám dvoch synov, keď tak uvažujem, kupujem veľa vecí práve v pepcu. hlavne teda tepláky, pretože vydržia úplne rovnako ako drahšie... roztrhnuté sú raz dva, či stoja 10 alebo 5 eur. napríklad staršiemu synovi kupujem rifle len tam, pretože jediné mu pekne sedia. a menej ma "bolí", keď ich donesie domov roztrhnuté ako h&m-kové za 20 eur :D ak natrafím na pekné bundy, pyžamá či tričká s krátkym rukávom, tiež kúpim tam a zatiaľ nemám negatívnu skúsenosť. sklamaná som zatiaľ bola len pri jednom tričku, ktoré sa po niekoľkých opratiach dokrútilo.
Pepco malo kedysi katastrofalne veci, po 1.prani dokrutene, jedna nohavica dlhsia ako druha....hroza...., teraz som pokupila par kusov a zatial vsetko bez problemov, na moje velke pocudovanie...dokonca aj dizajnovo smeruju podla mna k lepsiemu.
Ale stale ostavam verna h&m, tam som nikdy problem nemala, mam rada aj next, name it....zvykla som aj Lindex a Zaru kupovat, ale dost sa za mna pohorsili na kvalite 🙈
U nas su synovia tiez fajnsmekri co sa tyka rifiel, prakticky len next hore s elastickou gumickou alebo reserved baggy vo vsetkych formach a farbach, s tymi su spokojny az az...ze slimky im tlacia vajcia a stehna, ze to je no go 😂 Inak aj v KIK maju obcas fajne rifle...
@danulicek
Oblečenie z Pepca sa neoplatí, síce je lacné ale ako bolo písané vyššie, dosť nekvalitné.. v tej cenovej relácii sa skôr oplatí lidl či sinsay.
Kupujem tam veci na doma 🤷♀️ Ked si to decko obleje, tak mi nie je luto to plestit do kosa 🤷♀️ A starsiemu som tam kupovavala teplaky do skolky, kedze dral kolena jedna basen 🤦♀️
@anjelicek26 moj starsi ma taku "specialnu" postavicku po mne, ja tiez napriklad nohavice kupim na seba len v tescu, nikde inde mi nesedia 😀 takze naozaj je problem mu akekolvek nohavice kupit, aby sa v nich citil dobre a zaroven vyzerali celkom moderne. slimky nula bodov, potom su vacsinou prenho rifle zas siroke (bude mat 9 rokov a meria 155 cm 😀). takze v pepcu na snurku su najlepsie 🙂 keď sa podarí ísť do žiliny alebo trenčína, tak sa zvykneme staviť aj v reserved, aj odtiaľ má niektoré nohavice. ale práve tie si potrebuje vždy vyskúšať - a ja nemám nervy na objednávanie a posielanie vecí, ktoré nesedia 😀
@danulicek moja dcera ma 152cm (uz nerastie bohuzial) a sedia jej nohavice najlepsie s GAP, ona ma take sirsie stehna, aj ked brucho ploche, toto je taky ideal. Celkovo si vravim ze sediviem, co dieta - to ina postava, iny typ nohy, takze v hlave katalog toho, kde co komu sadne 😂
Na doma a rozbitie fajn... ale keď chcem niečo normálne, čo vydrží viac praní, tvar a farbu, tak mu kupujem NEXT alebo Lindex. Ešte Pepco ako tak, ja nepochopím u mamičiek tu Sinsay mániu, dvakrát som od nich objednala, dva krát som zostala zhrozená, a to nie som nejaká fajnovka, malý má plno oblečenia po detí kamošiek a sama nemám problém jemu aj sebe kúpiť aj tu v bazári..
Ja tan kupujem hlavne dcére legíny, lebo je chuducka a keď objednávam napríklad z HM alebo to je jedno odkiaľ, vždy jej tam musím všívat gumu, tie z Pepca sú na ňu akurát! Malému teplaky, lebo tie zničí rovnako ako aj tie drahšie! Ale áno, niektoré veci sú ako keby z plechu 😅 také tvrdé na dotyk! Ale kúpila som tak naopak aj veľa kvalitných veci za lacný peniaz 🤷♀️ ale už teraz radšej objednám zo sinsay, kľudne z domu, cena takmer rovnaká a zdajú sa mi kúsok kvalitnejšie
Pepco veru nie, len pár vecí mame odtiaľ,, legíny sú úzke, zle sa obliekajú. Kupujem v lidli väčšinou a veľmi som spokojná. Nosíme a periem dokola a ešte aj mladší podedila. Inak potom HM, Reserved, Little people a Japi
Mne sa osobne z Pepco tiež veci nepáčia a mam s nimi takú istú skúsenosť ako ty (stratia tvar, roztiahnu sa, farba byblednuta...)Veci rada kupujem cez Sinsay. Ceny ako Pepco , kvalitu lepšie.