Ahojte, čo poviete na bezkontaktný teplomer?
Aj máš nejaký vyskúšaný?
Áno, už dávnejšie sme si kupovali z truelifecare.cz.
My doma jeden mame, ale nepouzivame ho. Dostali sme ho ako darcek, ked sa maly narodil. Stal okolo 40 Eur, ale nam sa nezda byt spolahlivy. Viackrat sme ho porovnavali a udaje boli velmi rozdielne. Skusali sme len na zaciatku, asi 5-6 krat, odvtedy sme ho uz vobec nepouzili.
mame, pouzivame microlife a je v pohode (aj ked CHVALABOZKU) pouzili sme za 2 roky len parkrat 😎
Tiež mam bezkontaktny a som spokojna. najlepsie merali ortuťove teplomery. Všetky digitálne a bezkontaktne meraju s určitou ako to nazvat odchylkou. No svoje deti si poznam už viem kedy majú teplotu a už len orientačne ako informaciu beriem zmeranim teplomerom. Ale odporucam
Ja mam Thermoval duo scan,a nic moc.Taku chvalu som nanho pocula ☹ Najpresnejsie do konecnika digitalny.
my máme bezdotykový Microlife , a podľa mňa je super. Malej nebol žiadny problém zmerať teplotu, aj keď spinkala a výsledky veru neboli vôbec také odlišné ako niektorí hovoria o bezdotykových teplomeroch ... V návode je aj napísané s akým časovým odstupom sa môže urobiť druhé meranie ... Ale aby si mala istotu, tak v domácnosti sa ti asi nestratia aj dva teplomery (bezdotykový, aj normálny)..., len prajem aby si ich nemusela vôbec potrebovať
my máme tiez microlife, a je to super vec, lebo u nas sme nevedeli inak zmerat teplotu. aj ked treba meranie aj viackrat zopakovat lebo to nie je velmi presné, ale aspon vies ci ma alebo nema dieta teplotu
my máme microlife a nemeria dobre.... neverím mu a preto ho nepoužívam
Nikdy viac!!nedavno som kupovala taky co meria v uchu a na cele,nieje sice bezkontaktny,treba ho prilozit,ale je to ta ista znacka ako tie bezkontaktne..myslela som ze odmeria o cosi lepsie ako tie klasicke bezkontaktne..dcera mala akurat horucky..v konecniku klasickym teplomerom 39... A tymto zazrakom v uchu 36,5...druhe meranie 36,9...tretie 37,1
A co sa tyka tych klasickych bezkontaktnych...testovala som v lekarni,s magistrou,podla navodu..kazde meranie ine..odchylka aj 1 stupen..
To mozem malej chytit celo a capnut si na brucho,,,,,aaaaa ma asi 38,2 :\\\\\
http://teplomery-osobne.heureka.sk/body-comfort...
Maximálna spokojnosť, používajú ho aj u nás v pôrodnici, na JIS-ke,.....
Ja mam a iny nechcem je super a meria presne vyskusala som 7teplomerov a tento bezkontaktny je naj. Zn.microlife
Poznam ludi co nespravne meraju s tym bezkontaktnym a preto sa im zda ze meria zle...
Mam tiez microlife som velmi spokojna odchylka je cca 0,2 C co je zanedbatelne. Na pravidelnu kontrolu teploty pocas spanku skvele.
Ahoj, podľa mňa je to skvelá vec. 🙂