Čo hovoríte na bezkontaktný teplomer?

miriamka001
16. jún 2015
Používateľ miriamka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriamka001.

Ahojte, čo poviete na bezkontaktný teplomer?

fairinaa2
16. jún 2015
Používateľ fairinaa2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fairinaa2.

Ahoj, podľa mňa je to skvelá vec. 🙂

miriamka001
autor
16. jún 2015
Používateľ miriamka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriamka001.

Aj máš nejaký vyskúšaný?

fairinaa2
16. jún 2015
Používateľ fairinaa2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fairinaa2.

Áno, už dávnejšie sme si kupovali z truelifecare.cz.

lienka2201
16. jún 2015

My doma jeden mame, ale nepouzivame ho. Dostali sme ho ako darcek, ked sa maly narodil. Stal okolo 40 Eur, ale nam sa nezda byt spolahlivy. Viackrat sme ho porovnavali a udaje boli velmi rozdielne. Skusali sme len na zaciatku, asi 5-6 krat, odvtedy sme ho uz vobec nepouzili.

hanka_april
16. jún 2015

mame, pouzivame microlife a je v pohode (aj ked CHVALABOZKU) pouzili sme za 2 roky len parkrat 😎

wegab
16. jún 2015

Tiež mam bezkontaktny a som spokojna. najlepsie merali ortuťove teplomery. Všetky digitálne a bezkontaktne meraju s určitou ako to nazvat odchylkou. No svoje deti si poznam už viem kedy majú teplotu a už len orientačne ako informaciu beriem zmeranim teplomerom. Ale odporucam

gapre
16. jún 2015

Ja mam Thermoval duo scan,a nic moc.Taku chvalu som nanho pocula ☹ Najpresnejsie do konecnika digitalny.

anitra11
16. jún 2015

my máme bezdotykový Microlife , a podľa mňa je super. Malej nebol žiadny problém zmerať teplotu, aj keď spinkala a výsledky veru neboli vôbec také odlišné ako niektorí hovoria o bezdotykových teplomeroch ... V návode je aj napísané s akým časovým odstupom sa môže urobiť druhé meranie ... Ale aby si mala istotu, tak v domácnosti sa ti asi nestratia aj dva teplomery (bezdotykový, aj normálny)..., len prajem aby si ich nemusela vôbec potrebovať

lennkka17
18. jún 2015

my máme tiez microlife, a je to super vec, lebo u nas sme nevedeli inak zmerat teplotu. aj ked treba meranie aj viackrat zopakovat lebo to nie je velmi presné, ale aspon vies ci ma alebo nema dieta teplotu

07022007
22. jún 2015

my máme microlife a nemeria dobre.... neverím mu a preto ho nepoužívam

laura0107
22. jún 2015

Nikdy viac!!nedavno som kupovala taky co meria v uchu a na cele,nieje sice bezkontaktny,treba ho prilozit,ale je to ta ista znacka ako tie bezkontaktne..myslela som ze odmeria o cosi lepsie ako tie klasicke bezkontaktne..dcera mala akurat horucky..v konecniku klasickym teplomerom 39... A tymto zazrakom v uchu 36,5...druhe meranie 36,9...tretie 37,1
A co sa tyka tych klasickych bezkontaktnych...testovala som v lekarni,s magistrou,podla navodu..kazde meranie ine..odchylka aj 1 stupen..
To mozem malej chytit celo a capnut si na brucho,,,,,aaaaa ma asi 38,2 :\\\\\

evittam
22. jún 2015

http://teplomery-osobne.heureka.sk/body-comfort...
Maximálna spokojnosť, používajú ho aj u nás v pôrodnici, na JIS-ke,.....

07022007
22. jún 2015

@evittam ja som ležala nedávno v nemocke, tiež ho mali a museli zháňať po celom oddelení iný lebo nemeral dobre 😀

slnieckoma
22. jún 2015

Ja mam a iny nechcem je super a meria presne vyskusala som 7teplomerov a tento bezkontaktny je naj. Zn.microlife

slnieckoma
22. jún 2015

Poznam ludi co nespravne meraju s tym bezkontaktnym a preto sa im zda ze meria zle...

evittam
22. jún 2015

@07022007 Tak mne meria dobre a aj v nemocnici meral.😀

alexandra197
14. aug 2020

Mam tiez microlife som velmi spokojna odchylka je cca 0,2 C co je zanedbatelne. Na pravidelnu kontrolu teploty pocas spanku skvele.