Čo dať bábätku namiesto plienky do vody?

mimika1973
7. jún 2015

Do bazenika alebo na plaz, co davate babetkam namiesto plienky? diky za rady 🙂

grossmann
7. jún 2015

ak je to bazen, kde su aj ine deti-kupalisko a pod tak plavaciu plienku, ak je do bazenik doma na zahrade, ci pri mori, tak plavky (gatky len)....mala mi kakala rano, takze do plienky a potom uz cez den nie...a holatu som ju nechcela mat

pribinak
7. jún 2015

V DM-ke dostať bežne kúpiť plávacie plienky zn Babylove za dobru cenu

sisaka
7. jún 2015

U nas v Kanade su pravidla jasne, dieta musi mat specialnu plienku na plavanie a na tom plavky vo verejnych bazenoch. Viem, ze v Europe sa male deti nechavaju pri mori aj bez plavok, my chodime k moru do Karibiku a tam deti nebehaju nahe, ci len v plienkach, takze kym sa syn nepytal nosil plienku a na to plavky aj v bazenoch aj v mori. Zalezi teda na pravidlach, zvykoch a aj na vlastnom usudku

nanku
7. jún 2015

doporucujem neoprenove plavky happy nappy ... zachytia aj stolicu

lilimoni
7. jún 2015

Ak idete k moru do nejakeho hotela, tak sa treba informovat v cestovke ake pravidla tam ohladom kupania deti maju 🙂

jasminet
7. jún 2015

plavaciu plienku alebo neoprenove plavky.... urcite nie do verejneho bazena len na holo alebo v gatkach - pokial sa nepyta na wc - si predstav, ze sa tam nahodou vykaka do vody.... a potom dalsich 5 deti, pred tvojim babom 3 deti....

sense
7. jún 2015

Plienky na plavanie my sme pouzivali huggies a teraz ma plavkov3 nohavicky kt. Zachytia stolicu...

tova
8. jún 2015

jasminet ked sa vykaka do verejneho bazena ziadne dalsie deti do nho nebudu kakat, lebo bazen okamzite zatvoria, kazdeho vyhodia a dalsich par hodin budu filtrovat a davat chemiu, zatial mamka dostane velmi mile pohlady od ostatnych ludi a viac sa tam s deckom neukaze. Tak sa nam raz stalo (nie moje dieta pustilo do vody)

lennkka17
8. jún 2015

do verejneho bazenu ta ani nepustia inak ako s plienkou na kupanie. najlepsia je babylove z DM a aj za super cenu

mirit
8. jún 2015

chodime na baby plavanie a musime mat plienku na plavanie a na to este happy nappy.

tortelinka
8. jún 2015

ja dávam plavky pre bábätká, používame ich aj na kurz plávania

ivetkab.
8. jún 2015

my máme také bábatkovské plavky. Nie sú neoprénové, ale sú celé podšité a pevné okolo nožičiek a je spevnený aj pás. V prípade nehody, všetko zachytia ... 😀

migely
16. jún 2015

v mory ma plienkove plavky a na pláži pampersku

hanka_april
16. jún 2015

neviem, ci to chces pre seba, lebo tvoj maly ak pocitam uz ma nejak cez rok, tak to nie je babatko, ja davam malej taketo plavecky:
https://www.modrykonik.sk/shops/detske-plavky-z...
ale viem, ze uz udrzi cikat aj kakat, ale ma to pevne gumicky

ked bola babatko (naozaj) 😀 tak som jej kupovala tie huggies plienky do vody a tie maju aj v Tescu....

anitra11
16. jún 2015

kľudne kúpacie plávky, napr:
http://www.babytrend.sk/vyhladavanie/?search=kú...

zachytia všetko pevné, lebo majú vnútornú vodotesnú vrstvu, ktorá neprepúšťa pevnú hmotu ani okolo nožičiek a ani okolo pásu.