Čo by ste obliekli škôlkarke na zimné fotenie v škôlke?

anndy1
28. okt 2014

co by ste oblielki detom na fotenie so zimnym motivom?maju si doniest zimne topanky a oblecenie hocijake...co by ste volili vy?

ichbinich
28. okt 2014

Bude fotenie vnutri alebo vonku? Ale predpokladam, ze vnutri s nejakou zimnou kulisou...
Ja by som zvolila nieco vesele: nejaku veselu bundu alebo vestu, peknu ciapku, pripadne k tomu pasujuce rukavice. Ciapku napriklad s uskami alebo tvarami zvierat, ako teraz ponukaje rozne obchody.
Najma detske, pestre a vesele, a nie mini verziu dospelaka...

miku1
28. okt 2014

Ja tiež teraz toto riešim. Akurát, že mi sme nachystali krásne ružové šatičky, dcérka si ich sama vybrala a dnes čítam na nástenke oznam, odporúčame bielo-tyrkysovú alebo bielo-modrú kombináciu.....🙂 Takže asi budeme znovu rozmýšľať čo na seba 🙂 Pretože je pravda, že to pozadie a rámik a všetko to načančané okolo bude v bielo modrej farbe, videli sme vzor fotky, určite to bude pekné, len musíme teda vybrať niečo iné na seba 🙂

bonaqa2013
28. okt 2014

Mňa takto dobehli asi pred 3 rokmi, tiež išli deti fotiť, nepovedali v čom, deti sme vyobliekali a oni ich fotili vo vetrovkách - dnu v školke. Bola som nasr...

katrinka8
28. okt 2014

Ja by som dala možno nejakú sukničku či šaty (pletené, alebo ako to opísať ako bývajú pulóvre, také Zimné) a nejakú huňatú vestičku (mali v Lidi nedávno), no a čiapku a rukavice a šál (vyskúšala by som, či všetky 3 veci alebo bez šálku, aby to nebolo moc zas prekombinované).