Ahojte dievčatá kde kupujete alebo v akých obchodoch kupuje čižmy pre deti? Poradíte mi stránku? Lebo bola som v sanitase a ostala som v šoku keď lekárnička chcela za čižmičky 50 eur. Nie je to drahé? Dakujem.
starsia deichmann alebo sportisimo, mladsi protetika
DD step
My sme malej kúpili tie preslavene gumáky s ovcim runom vnútri. Predavačka vychvalila ze jej syn to 2 sezóny nosil a výsledok? Po ani nie roku vyzerali akoby ich tri deti nosili 🤣 kúpili sme Demar gumáky s vložkou kt sa dá vybrať a ked sme kupovali 1x tak som povedala že ma to bude menej mrzieť ako 50€ 😀
Drahé? To je super cena. My kupujeme superfit tam je to od 70 vyššie pokial sa mi nepodarí nejak dobre kúpiť nové alebo ozaj minimálne nosene tu z mk a aj z druhej ruky su to drahé topánky
@lilope iste, každý mame iný príjem. Ja kúpim kvalitne topanky, ktoré ešte potom posuniem ďalej.
Ja viem, že nie každý si to môže dovoliť. Ale uprednostnil kvalitnú obuv, pred inými menej dôležitými položkami
Keď tu vidím šatníky niektorých malých deti, matky vyhadzujú do kosa úplne nove oblečenie, tak myslím, že 50 EUR nie je nechutne veľa za čižmy
Protetika, superfit, geox.... Tieto "do snehu" sme kupovali/kupujeme domov. Jedny na zimu mi vzdy stačili pokym nesla dcera do školy. Od vtedy ma, este zimne čižmy kožené /do mesta/.riesila som vzdy kvalitu, nepremokavost... A potom som ich posunula ďalej cez bazár.
@lilope obuv je pre mna najdôležitejšia cast satnika. Duplom pre dieťa.. Ano suoer by bolo keby stali 20eur ale nestoja. Neobujem dieťa do cinskych haraburd, lebo to "nosi jednu sezonu". Plus nekvalitných topánok treba na zimu viac, nevydrzia casto ani práčku, premokaju, je v nich zima, deti v to "čapcú". Radsej teds nie 😁 a ja nosim topanky viac sezón a teda stoja ma zimne viac ako 50eur
Prave toto riesim a tiez si nemozem dovolit dat 50€ za jedny ked potrebujem dvojo 😁
Ja mojej kupujem DD step, stoja 40€ a su vyborne. Minuly rok mala tu znacku tiez, brodila sa v nich v snehu a ked sme prisli domov, mala suche teple nozicky . Vzdy kupujem ale do snehu aj snehule, aj obycajne z deichmannu za 15€, nikdy jej nepremokli ze by mala mokre nohy.
Nie. Ja kupujem všetku obuv s goratexovou membránou. Cca 70 EUR
Ale viem že decko mamnihu v suchu a v teple.