ahojte, hladam babyfon, je tu toho vela ale chcem nieco aktualne z toto roku. hladam babyfon, ktory je velmi citlivy a ma dobry dosah, z nutra von, ked sme na terase. fajn,leby pisali tie, co pouzivaju v rodinnom dome alebo u susedov. a da sa ozvat babatku. ci ma video, na tom nezalezi. podstatny je dosah a hlavne citlivost. a este aby som nechytala susedne. dakujem za rady
Ja mam od oravy, dostali sme, neviem ci je tohto rocny. Ale ked idem s nim k mame a maly spi na poschodi a my von opekame tak mam vysielacku pri sebe a zabera aj cez steny na dvor.
Tiez sme mali avent a bola som s nim maximalne spokojna uz su aj novsie verzie s kamerou...dvojplatnicka zalezi co potrebujes. Tento bol citlivy az dost☺
dakujem. uz som objednala avent
je super, urcite nebudes lutovat. 😉
Ja mozem za seba odporucit tento. Philips Avent SCD506/26 mame ho uz 3 rok a sme spokojni. Pocujes cez neho kazde prevalenie dietata. Ak ho mas umiestneny pri postielke aj dychanie. Vies sa cez neho ozvat dietatku a este sa mi nestalo aby som chytila signal susedov a to mame v kazdom druhom dome male babo v okoli 😅. A narozdiel od inych pocujes hned zvuk nie dake chrcanie alebo ako by som to nazvala. A ja chodim aj psa vencit a mam dosah cca 150m od domu.