Čím umyť meno na chrbátiku u novorodenca?

citrusinka
11. feb 2016

Uz mame tyzden, a stale skarede fialove pisnenka na chrbatiku ☹ cim ste davali to dole?

Dakujem

lusyke
11. feb 2016

Postupne obycajnym Sebamed mydielkom pre deti...netreba to nejako suchat...zide to postupne samo. Neries...nevsimaj si to.

8291
11. feb 2016

Jeeeminee,to kde ešte takto značkujú bábätka.genciálka sa časom vyzmýva,len vodou umývať,pôjde to dole,neboj.

ena1903
11. feb 2016

U nas sa to uplne zmylo az po par tyzdnoch.Neries,ono to postupne normalnym kupkanim zide.

zuzanaete
11. feb 2016

Staci voda. Urcite to zmizne.

katka1981
11. feb 2016

tak ja netusim s cim to napisali nasej, ale ja som jej to videla len na fotke, ked ju manzel fotil hned po porode, ale potom na chrbatiku uz nemala nic.

bonaqa2013
11. feb 2016

lepšie pomydli, pôjde dole....moje deti ani neviem ako dlho to mali, mne to nevadilo.

sashka22
11. feb 2016

To pocujem prvy krat, ze aj take robia :-O

srdeenko19
11. feb 2016

Postupne sa to samo vymyje, neboj 🙂 mydielko sebamed bolo, aj je pre nás top 🙂

anjelik2509
12. feb 2016

mojim babám sa to zmylo samo, ani neviem kedy... 😉

fuska
12. feb 2016

Zmyje sa to casom. A nechapem, co je na tom znackovani divne. Lepsie, ako keby mali deti vymenit, nie??

muska_miruska
12. feb 2016
Používateľ muska_miruska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od muska_miruska.

aj mojej sa to samo casom 🙂

vydrnik
12. feb 2016

Tak toto som riesit nemusela,maly dostal len naramok kde bolo napisane,meno a priezvisko a miery a ja som mala naramok kde bolo moje priezvisko meno,jeho priezvisko meno a jeho miery,dodnes to mam schovane

cerez
12. feb 2016

Postupne sa to vymyje. Radšej mať vlastné dieťatko popísané nejaký čas, ako žiť v domnení, že mám svoje dieťa doma a v skutočnosti by som mala cudzie dieťa. Hrozná predstava.

katuliena82
12. feb 2016

casom zide, mne to bolo ukradnute. Je to pre bezpecnost, neriesim

jasminet
12. feb 2016

neviem ako inde, ale na antolskej sa pise aj meno na chrbatik, aj naramok pre babo, aj este plastove cislo na snurke (take iste ma mama aj babo)... meno zislo po par umytiach normalne vodou a detskym mydlom. naramky mam od vsetkych deti doma a plastove cislo odstrihnu pri prepusteni obom zaroven.

a radsej viac krat oznacit, ako zamenit

seahorse27
12. feb 2016

Neries, casom sa to zmyje aj cistou vodou, resp. detskym mydlom a bunky pokozky sa aj olupuju. Predpokladm, ze maly je obleceny, tak hadam sa na to nemusite pozerat cely den. Jemu to urcite nevadi 😉

maminecka2
12. feb 2016

Jej, to su take krasne starosti 🙂 Uzivajte si.

bianca
12. feb 2016

nesuchat ! pojde to dole samo.Mna absolutne nenapadlo toto riesit.Miminko ma velmi jemnucku pokozku a sucham ci chemiou sa moze narobit viac skody

evitka83
12. feb 2016

ti zijde casom, nam asi po 3 tyzdnoch, ja som jej to po kupani, este jemne utierala olejcekom na vatovom tampone, ale urcite nie drhnut