ahojte, chcela by som sa poradiť ako a s čím kupať 3 mesačného chlapčeka keď sme si prešli exémom, ďakujem
Ak kojis a da sa ti odsat mliecko, tak v materskom mliecku 🙂 Ja som si odsavala asi do 4 mesiacov a pridavala do kupela jednu malu az velku avent flasku. Robila som to od narodenia do asi toho 4. mesiaca a teraz nema ziaden problem, pouzivam Nivea kozmetiku.
Ak nemas mliecko, tak by som asi zvolila bud cistu vodu alebo hypoalergennu kozmetiku, najlepsie z lekarne. Podla toho, aky to bol exem, by ti mal vediet poradit aj kozny lekar alebo lekar, ktory tvojho synceka liecil (ci treba pokozku premastovat alebo nie a pod.).
Vo vseobecnosti staci kupat kazdy druhy den, ale ked je kupanie vecerny ritual, tak potom pridat penu a spol. iba kazdy druhy den.
@nervacik22 rozhodne nie penu a pod. co ti radia
na zahyby a prdelku mydlo, aj to len ak treba
ja pouzivam tekute z ryoru, inak staci cista voda, a do nej balneum hermal na premastenie pokozky
ahoj,
@nervacik22 moja malá mala tiež ekzém ale iba na líčkach a pri kúpaní používam iba detské mydlo aj to len na ručičky, okolo krku, pod pazuškami a na riťku. Nepoužívame žiadne gély ani peny do kúpeľa.