Malemu davam pit caj, a uz po tyzdni je vovnutri naustku tmava usadenina. Cim to mam vycistit? Kefou mi to nejde.
Dosa, hod sem prosim ta foto, neviem si to predstavit, ja to cistim len prstom pod horucou vodou, ale moc to nejde. A cim cistite usadeniny od caju v Avent flaskach?
@labutka
palickou, vatovym tamponikom do usi...ale popravde cajik nepijeme, tak sa to tam az tak neusadza...a prostriedok mi nenapada, ktory by nebol skodlivy, takze asi vymenit...je to aj tak ponukane, ze tak ako sa menia po case cumliky , tak aj naustky ...my sme mali to prve stadium asi 5 dokopy, ale mame aj ine hrnceky, obycajne, ikeacke...takze striedame
ja mám kefku na čistenie fliaš Chico v rúčke je ešte jedna menšia s tým čistím náustky a cumeľ . keď to nejde dole vodou tak to zvyknem čistiť jarovou vodou a prepláchnem horúcou vodou.
pri prvom dietati som Aventove naustky cistila vatickami do usi. pri druhom dietati som sa vykaslala na drahe flasky a kupujeme Jupik Aqua alebo Kubik Play (alebo tak nejak) vo flaske s "cucakom". Mala mi z toho vedela pit v pohode od pol roka, za cenu jedneho Aventoveho zazraku mam tohoto za 2 kartony a ked sa zanesie, tak vyhodim a dam novu flasku 🙂
mam na to od farlinu kefku na slamky, perfektne to vycisti cele vnutro naustku, este aj cez tie dierky sa to dostane... urcite odporucam 😉