babule najde sa tu niekto kto chodi do polska na plienky,kase,caje a vlhc.utierky?oplati sa to este????
ja sa chystam v sobotu,dam vediet.... 😉
@juana21 este stale sa oplati sice je kurz mensi ale stale sa to oplati hlavne ist do ten ich drogerie rossemann alebo tak nejako sa vola a tam su super ja ich vyrobky(nieco ako u nas dm) aj znackove plienky a pod v sobotu tam ideme uz sa tesim na velke nakupy poslednych veciciek pre druhe mimi 😀
@erika1977 jasne ako ceny tych obruskov plienok cajov kasi co su v tej biendronke viem tam chodime 4krat do mesiaca ale znackove plienky a take neviem dlho som v tej drogerke nebola
a este sa oplati aj napr sudocrem v lekarni alebo sirupy od kaslu a take vsetko z lekarne 😀
keby si chcela nieco kontretne zistit napis🙂
@erika1977 ano maju ako som pisala vola sa len rossemann alebo tak dajako a to iste ako u nas dm ze maju aj svoju znacku plienok aj obruskov a taka kvalita ako u nas dm(babylove) len pod tpu ich znackou rossemann takze maju dufam ze nezabudnem ale idem aj ja kupovat pleinky do porodky tak hadam nezabudnem
ja som bola cca pred mesiacom,ten obchod sa volá REAL,a kupila som tam take ich plienky zn.Real,a som velmi spokojna,kupujem velkost 5,tam ma vyšiel ks na 0,15 eur.
my sme kupovali stale v Reali pampersky Active...ak neboli v akcii, tak vysli cca 13-14E..podla kurzu, ale ak v akcii boli a su aspon raz za mesiac, tak vyslo Giant balenie cca 10E...
dlho sme neboli, ale určite sa oplatí, je veľmi dobrý kurz - 4,37
naposledy 10/2011 sme kupovali plienky v poľskom carrefure - za cca 11e, a to bol horší kurz, samozrejme treba stále prerátavať cenu na počet kusov, lebo majú aj iné balenia ako u nás.
Kupovali sme tam aj mlieko Nutrilon (Bebilon) za necelých 10eur, u nás stál skoro 15e, takisto aj kaše Nestlé sme kupovali,
máte to blízko, určite sa choďte pozrieť 🙂