Ahojte, chcela by som poprosit nejake ochotne mamicky, co kupili chlapcenske softshellove bundy v Lidli, ci by mi premerali celk.dlzku a dlzku rukava u velkosti 122/128 a 134/140. Potrebujem, aby mi ju svokra kupila, kym nebudem doma a maly ma velkost 128/134, takze netusim, ktora ja vhodna. Mate skusenost, ci sa tento material pranim zbehne? Velmi dakujem.
@kvetinka75 jasne, ze dorastu. No napr.dcera ma velkost 92, ale 92 je jej velka ako lod a synovi je zas 122 tricko kratucke,takze preto netusim, ci u softshellky plati, ze 128 bude obrovska alebo malicka....
veľkostne sedia na svoje číslo, ale ak je dieťa baculatejšie, je možné, že mu bude priúzka.
Mne skôr nevyhovovala kvalita, syn to vôbec nechcel nosiť, že sa v nej potí a absolútne neodvádzala preč pot. Fakt otras, letela do koša.
veru, nie každému vyhovujú. Moja dcéra ich nosí, ja nie. Potím sa v tom, pripadá mi to umelinkové.
@mimanr no ved ja som potom kupila v športovom obchode a to bola úplne iná kvalita, lahunká, dobre sa nosila. Síce stála o niečo viac, ale vo výpredaji sa dá kupiť značková za polku pôvodnej ceny.
@kvetinka75 asi preto, že to aj umelinkové je, vyrába sa to z recyklovaných PET fliaš
@hettinka my tiež kupujeme v športovom v akcii ale aj tak mi ten materiál nesedí.
malo by sa to prať na 30-ke a nezbehne sa. Aspoň nie tie, ktoré máme doma. Ale treba pozrieť štítok na koľko stupňov prať. Ja keď som sa nevedela rozhodnúť, brala som väčšiu, rukávy sa vyhrnú a deti dorastú