zdravím, chcela som darovať detské šaty a počas komunikácie mi mamička napísala, že vyhrala dovolenku na 15 dní, takže nebude môcť prebrať balík odo mňa, že aby som ho poslala neskôr... 😕 som prekvapená, alebo ... (ja na dovolenku nejdem, ale svojím deťom kúpim čo potrebujú)
jasné, ale na tej dovolenke predsa potrebuje nejaké prostriedky....
ale, keď chcem dať detské šaty niekomu, asi by mi malo byť jedno, čo s nimi urobí
a mozno ju nevyhrala, len to tak hovori, chce vecicky zadara
a mozno to fakt vyhrala, ale zde sa mi na vyhru 15 dni dlha dovolenka, vatsinou su ako vyhry 7-8dnove, neviem,
len viem, ze ked som ja chcela darovat balicek oblecenia vatsinou sa ozvali oblbovacky, ktore chceli veci mozno dalej predat, proste ma klamali a vymyslali, ja ked chcem darovat nejake detske veci, tak by som bola rada, ak by este posluzili nejakemu dietatu, co to potrebuje a rodicia su v tiesni, lenze potom maloktorí by si mohli dovolit zaplatit internet a pocitac 🙂
s tým internetom som si myslela aj ja, ale je kaviareň, susedia, alebo knižnica ma napadla....
napísala som jej niečo v tom zmysle ako som uviedla hore v téme, že asi tie šatičky nepotrebuje, odpovedala mi teraz, že ona nie je ešte tehotná a že chce mať všetko prichystané, keď bude mať dieťa, aby sa o to dieťatko mohla postarať ?! A že dovolenku dostala od otca, ktorého nevidela 15 rokov. Tak ju nemám súdiť, keď neviem... Najprv ju vyhrala a teraz dostala?
Pripravím vecičky a odnesiem do Brány do života, napísali mi , že čisté veci môžem priniesť doobeda aj poobede. A hotovo.
mate pre moje deti neake sati moste miposlat budem rada dakujem vam pekne
@anelinka ona ju vyhrala, nie kupila
vyhry sa nedaju zamenit za peniaze, a mozno tu dovolenku nemoze nikomu "predat"