Cestovná postieľka namiesto klasickej

maella
28. máj 2020

Ahoj mamičky.
Rozmýšľam malému kúpiť cestovnú postieľku namiesto tej čo máme. Lebo... On je spánkový cestovateľ 🙄 cez deň spinká v postieľke s tým že ho mám na kamere,lebo on len čo otvorí oči už stojí,nakláňa sa a raz som už pribehla ltt k postieľke,lebo by vyletel. Na jednej strane sa chytí a na druhú stranu si vykladá nôžky 🤦 aj keď ju dáme nižšie on skúša...to je jedna vec ... A ďalšie,že v noci musí spať medzi nami,lebo okrem toho,že sa bojím,že vyletí,tak on sa zo sna posadí a doslova sa hodí a zase sa posadí a zase sa hodí na inú stranu.keby ste videli ako mám postieľku omantinelovanu 🙄 a tie drevené...no viete na tie malé hlavičky je to tvrdé. Tak preto zvažujem nad tou cestovnou,predsa je hlboká a sieťkovaná,čiže nepobil by si tam hlavu... Používate niekto tu cestovnú,namiesto klasickej? Je to vhodné?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maella
autor
28. máj 2020

@marcellka32 ďakujem,ale my sme v zahraničí...

maella
autor
28. máj 2020

@veronika4495 no rozmýšľam,že by som mu tam dala tu matrac z tejto postieľky čo máme,mohla by tam pasovať,či? Neviem pravdu povediac som nikdy takú postieľku u nikoho nevidela,nikdy som ju predtym neriešila...myslela som,že to spanie sa mu ukľudní,ale nič...

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brezza
28. máj 2020

@maella cestovnu postielku na dlhodobe spanie neodporucam. Druha vec je, ze ked tam das normalny matrac, tak tym ze je taky vysoky skor ti to prelezie. My ju mame v obyvacke, mal ju ako ohradku. Ak nemas postielku uplne dole, tak ju daj. Aky stary je maly? A to s tym hadzanim robi aj moj syn preto som kupila extra hruby mantinel dokola celej postielky. Teraz sa moze hadzat kolko chce.

nikiki29
28. máj 2020

@maella ja mám cestovnú postieľku, ktorá má pod svojim 1cm “matracom” pevné dosky (neviem či to má každá) takže je to ako pevný rošt a na to dávam matrac 8cm. Myslím, že je to super 👌🏻 nespáva tam každý deň, ale často sme mimo domu tak máme toto 😊
Aký je drobec vysoký? Ako nízko máte rošt na klasickej postieľke?

maella
autor
28. máj 2020

@brezza naša je taká hlúpa,nejde sa dať až úplne dole. Dá sa dať na 2 polohy,no rozdiel je možno 7cm. Viete... Prvé dieťa,žiadne skúsenosti 🙄 synator má 9 mesiacov.

brezza
28. máj 2020

@maella aha, tak radsej by som kupila novu postielku. Ked sa maly uz vedel postavit, tak nasa isla uplne dole. To sa necudujem, ze sa bojis, ze vypadne. Vacsinou sa da dat postielka do troch poloh.

jeanne14
28. máj 2020

Môj syn takto spával v cestovnej postieľke v obývačke, dala som mu do nej matrac z klasickej postieľky. Nepreletel ani nepreliezol, spokojne si spinkal od 7mes v nej takmer do 1,5roka

erikad82
28. máj 2020

Aj ja som mala presne ako uviedla jeanne14 v cestovnej postieľke klasický matrac a spávala tam cez deň -tiež v obývačke. Keď sme sa presťahovali tak ešte pár mesiacov v nej spávala aj v noci,nakoľko sme zháňali posteľ -už mala vtedy 3roky,no bolo to jediné možné riešenie...

slnieckoo02
29. máj 2020

@maella my mame cestovnu postielku u starych rodicov a vyuzivame ju na bezne spanie ked sme u nich. Ale mame tam klasicky 10cm matrac. No maly bude mat len 5 mesiacov cize zatial v pohode uvidime neskor.

li_via
29. máj 2020

Syn si velmi casto buchol hlavu v klasickej postielke, tak sme to presne takto vymysleli, ze sme dali cestovnu a vymenili matrac. Uplne bez problemov tam spaval viac ako rok 🙂 Urcite to bolo lepsie ako ked sa udieral do hlavy..