Ahoj mamičky.
Rozmýšľam malému kúpiť cestovnú postieľku namiesto tej čo máme. Lebo... On je spánkový cestovateľ 🙄 cez deň spinká v postieľke s tým že ho mám na kamere,lebo on len čo otvorí oči už stojí,nakláňa sa a raz som už pribehla ltt k postieľke,lebo by vyletel. Na jednej strane sa chytí a na druhú stranu si vykladá nôžky 🤦 aj keď ju dáme nižšie on skúša...to je jedna vec ... A ďalšie,že v noci musí spať medzi nami,lebo okrem toho,že sa bojím,že vyletí,tak on sa zo sna posadí a doslova sa hodí a zase sa posadí a zase sa hodí na inú stranu.keby ste videli ako mám postieľku omantinelovanu 🙄 a tie drevené...no viete na tie malé hlavičky je to tvrdé. Tak preto zvažujem nad tou cestovnou,predsa je hlboká a sieťkovaná,čiže nepobil by si tam hlavu... Používate niekto tu cestovnú,namiesto klasickej? Je to vhodné?
@marcellka32 ďakujem,ale my sme v zahraničí...
@veronika4495 no rozmýšľam,že by som mu tam dala tu matrac z tejto postieľky čo máme,mohla by tam pasovať,či? Neviem pravdu povediac som nikdy takú postieľku u nikoho nevidela,nikdy som ju predtym neriešila...myslela som,že to spanie sa mu ukľudní,ale nič...
@maella cestovnu postielku na dlhodobe spanie neodporucam. Druha vec je, ze ked tam das normalny matrac, tak tym ze je taky vysoky skor ti to prelezie. My ju mame v obyvacke, mal ju ako ohradku. Ak nemas postielku uplne dole, tak ju daj. Aky stary je maly? A to s tym hadzanim robi aj moj syn preto som kupila extra hruby mantinel dokola celej postielky. Teraz sa moze hadzat kolko chce.
@maella ja mám cestovnú postieľku, ktorá má pod svojim 1cm “matracom” pevné dosky (neviem či to má každá) takže je to ako pevný rošt a na to dávam matrac 8cm. Myslím, že je to super 👌🏻 nespáva tam každý deň, ale často sme mimo domu tak máme toto 😊
Aký je drobec vysoký? Ako nízko máte rošt na klasickej postieľke?
Môj syn takto spával v cestovnej postieľke v obývačke, dala som mu do nej matrac z klasickej postieľky. Nepreletel ani nepreliezol, spokojne si spinkal od 7mes v nej takmer do 1,5roka
Aj ja som mala presne ako uviedla jeanne14 v cestovnej postieľke klasický matrac a spávala tam cez deň -tiež v obývačke. Keď sme sa presťahovali tak ešte pár mesiacov v nej spávala aj v noci,nakoľko sme zháňali posteľ -už mala vtedy 3roky,no bolo to jediné možné riešenie...
@maella my mame cestovnu postielku u starych rodicov a vyuzivame ju na bezne spanie ked sme u nich. Ale mame tam klasicky 10cm matrac. No maly bude mat len 5 mesiacov cize zatial v pohode uvidime neskor.
Syn si velmi casto buchol hlavu v klasickej postielke, tak sme to presne takto vymysleli, ze sme dali cestovnu a vymenili matrac. Uplne bez problemov tam spaval viac ako rok 🙂 Urcite to bolo lepsie ako ked sa udieral do hlavy..