Dievcata, je mozne, aby som kupila u cinanov body pre malu znacky carter´s.dnes sa mi take podarilo kupit za nejakych 2,5 Eur, ale vyzeraju kvalitne.tak neviem 🙂
ja carters kupujem za 0,50€/kus v textile house,,, aj gap a podobne znacky,,,vsetko je to čína 😀
no,na zdravie!!! a ešte si si mohla dokúpiť na parkovisku parfém Dyor za 6,50 😀
Kedze je to pre babatko ktore je extremne citlive na vsetky skodliviny, radsej by som sa zamerala na oblecenie bez napisu zato s akou-takou istotou ze nie je zdravotne zavadne (obsah skodlivych latok) .. takmer vsetko sa sice robi v cine, ale cinski vyrobcovia su svine pokial to niekto po nich neskontroluje tak to usiju aj z uranovej rudy ak by to bolo lacnejsie ...
@kvetinka211 je mi to jasne, a ja sa aj vyhybam takymto obleceniam, duplom pre malu. v skutocnosti som to ani nekupovala ja, ale svokra, kedze ja som v "normalnom" obchode nezohnala teraz ziadne dobre body s dlhym rukavom.ja si nie som ista ani napr. oblecenim z kik.aj to sa mi zda take nevalitne.a u nas v tescu nemaju taky dobre vyber, ako mozno vo vacsich mestach.
na knižnom trhu je kniha s nazvom ginostra mafia nikdy nespi, a v nej jeden cinsky "krajcir" ktory sil pre dajaku znacku velku popisuje ako to v skutocnosti je... hollywoodske hviezdicky si pretrcaju zadky v drahych robach za nekrestanske prachy a v skutocnosti su naklady za nejakych 50dolarov... kazdy takyto krajcirik ma sovju znacku podla ktorej si pozna svoje "dielo" a tak sa raz stalo ze Jennifer Lopez sa pretrcala vraj v nehorazne drahych satach a krajcirik z ciny spoznal svoje dielo za ktore dostal 5dolarov.... takze z bodynka za 2,5 by som si tazku hlavu nerobila, tak ako baby pisu v cine ti urobia cokolvek 😕
@jane0123
@kvetinka211
@acer11
@deni777
@sissy27
Nerobme si iluzie o drahych znackach, vsetky sa aj tak robia v Cine!
všetko sa vyrába v číne, dokonca v tých istých továrňach 😉 všetko je len o kvalite šitia a kvalite materiálu 🙂
mat vase starosti... jediny osvedceny typ na nakup originalu je vediet ako ten original vyzera.. to ze kupime niekde u slov. cinana znackovy carters moze znamenat ze je to napodobenina, a moze to znamenat aj to, ze dostal dobru ponuku a kupil. Vsetko sa vyraba v cine a vobec nic ine to neznamena iba to ze to bolo vyrobene v cine ;) lebo podstatne je kto si to da a ako vyrobit.... ked niekto da vyrobit napodobeninu urobia mu napodobeninu.. nemenovana znacka rifiel napr. ma vyrobnu cenu jedneho kusu cca 70 centov,kupujete si ich pekne za 70 eur ;) Do cinanov nechodim nakupovat kvoli smejdom a farbivam a kadejakym chemikaliam vo veciach, o tom uz vravi co to aj ta aroma co sa tiahne z obchodu... ale mali sme aj "cinske" obchody mensie a tam to take nebolo... treba si vediet vybrat 🙂))
Ja čínske obchody z ďaleka obchádzam. Už vôbec nič nekupujem deťom. Sú to prešpekulovaní podvodníci, ktorí za peniaze vyrobia čokoľvek. Videla som nedávno dokument, že aj značky chránené vodoznakom vedia napodobniť. Dokonca tie vodoznaky vyrábajú a predávajú. Podľa mňa je oveľa bezpečnejšie kupovať v certifikovaných obchodoch, lebo tam máte väčšiu istotu, že ak je to aj vyrobené v Číne, je to vyrábané pod dohľadom zástupcov danej značky, používajú sa zdraviu neškodné materiály, je to testované a hlavne nie je zneužívaná pracovná sila, hlavne tá detská. 😖 Aj keď u nás na Slovensku som sa už viackrát stretla aj v obchodoch renomovaných značiek s lacnými napodobeninami za neskutočné peniaze. Treba si na to dať jednoducho pozor. Bola by som za colné razie aj v týchto značkových obchodoch, boli by ste prekvapení, čo za šity tam ponúkajú.
ved ja viem, ze vsetko sa robi tam, len clovek dufa, ze su aj kvalitnejsie vecicky v riadnych obchodoch. a u cínovov su skor nekvalitne.kazdopadne tie vecicky od cinanov divne pachnu )
ale inak dostali sme jednu supravu body s dupackami disney z "normalneho" obchodu a ked to mala mala na sebe asi po treti raz, tak sa na tych body zacali pri siti robit dierky, pri patente sa to rozislo este viac... a stalo to asi nie malo.takze asi tak.
iank co sa tyka aj znaciek pre dospelych, napr sportovych znaciek, vsetko sa uz kopiruje a predaju nam to v znackovom obchode za drahe peniaze ako original.a potom to 2x vyperete a aj to tak vyzera...
a ono to body od nich je zvnutornej strany biele, zvonka je par vzorov, tak mozno to risknem.inak sa mi paci aj to, ze je tam rukov napisane, perom ze 100 % bavlna. to ked uz vedia vsetko sfalsovat, tak natlcit tam z coho to je im robi problem?
@miggi83
@zuzkanik
@simca06022011
@bebemaly
@jane0123 no musi to tam byt po slovensky... ak to dovazaju z ciny, tak to tam pravdepodobne bolo v inom jazyku, mozno aj s inou znackou a iba to dali dole, alebo s nejakym vyrobcom alebo daco... ;)
@simca06022011 takze to nemusi nic znamenat? moze to byt aj tak ok?
lebo raz som si uz kupila pyzamo, ale to bolo inde a dokonca nie od cinanov, kde bolo na cedulke ze 100 % bavlna rukou napisane, a potom doma som zistila, ze na stitku, co je vo vnutri bolo 80% bavlna a 30 polyester.ale tak to som mohla reklamovat, aj ked som nesla...
mozno odveci (ale myslim ze nie velmi 😀 )...viete mi odporucit alebo hodit link na nejaky taky dokument o cinskej vyrobe,fake-och a tak? 🙂 🙂 zaujima ma to ,pozrela by som si take nieco 🙂
@jane0123 textil house je sekáč, tam bežne dostaneš značky za také ceny 😉
@tatiana1985 vlozila som obrazky 🙂 no a na druhej strane cedulky je este ze 100 % bavlna perom
@tatiana1985 prepac, zle som odpovedala , to nemalo byt tebe🙂
ja som u cinana nekupovala kym bol maly babatko, darmo ze to bolo pekne, alebo malo napisane ze 100%bavlna, kym to necitim na dotyk tak bohuzial...najhorsie pre babatko je umela tkanina na telicku ked je vonku 35st....a som za reklamovanie cohokolvek u cinana, nech sa chlapci uvedomia, ja som reklamovala raz topanky, tak po mne zazeral ako keby som mu sla ukradnut celu trzbu, 10e nie je vela ale ani malo na to aby sa to po mesiaci rozpadlo ! a mozno uz budem zniet otrasne, ale strasne ma stve, ze hoci su znackove veci mozno trosicku lepsie ako ine, cenu maju trojnasobnu ☹ takze moj nazor, ze hoci u cinana na pohlad kupis kvalitne veci a pekne, len pri noseni zistis, o co vlastne ide - flak sa ti nevyperie, hned sa ti pusti svik a pod.... tak drzim palce nech ten nakup nebol z takych 🙂
osobne na carters veciach nemam stitky, ale vytlacenu znacku priamo na latke... myslim si ze to ale nemusi byt nejake skodlive pradlo...
boze mooj baby baby ,,, a vy ste v com chodili ako decka oblecene??? pralo sa niekede pri potoku a zijeme a uricte nase mami nestudovali stitky na body alebo podobne ci to je cina alebo kera maria ,,, u cinana nekupujem ani ja priznam sa, ale zase do sekaca idem a rada a kupim tam za lacno bohuzial s nasej almuzny sa neda chodit do tommyho alebo gantu , a treba aj ine veci platit a kupit,,, ja sekac odporucam vsetkym maminkam ! 😉
@jane0123 Toto podla mna original nie je, okrem podivneho vzoru je to vidiet aj na strihu, Carters bodynka su dlhsie ako sirsie a ta bavlna sa mi aspon takto na pohlad zda hrubsia. Najlepsie to ale zistis, ked ich parkrat oblecies a vyperies 🙂
@jane0123 samozrejme, kúpiš tam aj disney a iné... ale o originalite by som si dovolila pochybovať... každopádne v číne ti na objednávku vyrobia značku akú chceš a aj certifikáty originality dostaneš aké si vypýtaš, takže tak...