ahojte, chcem sa spytat,ci ste si niektora brali do porodnice vlastny monitor dychu pre dietatko, pre nejaky vlastny klud.
Pocula som jeden pripad,ze mala prestala dychat a nestihli ju zachranit,tak ma toto napadlo. Bolo by to velmi divne?
v pôrodnici sme ho mali v kazdej postielke, ..cize nepotrebovala som doniest svoj
u nás v LM monitor dychu mali
kamaratke dokonca aj pozicali domov, mala sa narodila predcasne.
do ktorej porodnice ides? ja som rodila v Ruzinove, tam monitory dychu davali iba babatkam, ktore to potrebovali...ak bolo vsetko v poriadku, babatka boli bez monitoru...zial, aj moj drobec potreboval, svoj som nemala, v nemocnici mi poskytli erarny...ak by som isla opat rodit, opat by som nebrala...
na antolskej tie monitory tiez boli v postielkach
Brala som si monitor dychu, ktory sa dava za plienocku a dieta ho ma na sebe stale.. oplatilo sa.. mali sme apnoe poplach uprostred noci..
Do porodnice nie ani doma som ho nemala, ale moja mala ked mala 5 tyzdnov sa zacala dusit , boli sme aj v nemocnici a odvtedy ho stale pouzivam, ale nie ten za plienocku, ale v postielke, nakolko sa nam to stalo v noci odvtedy spava celu noc v postielke a ja mozem kludne spat a pocuvat ci je vsetko v poriadku. 😀
Ja som rodila na Kramároch a detičky mi dali do jednej postieľky a nemali monitor dychu čo mi veľmi chýbalo lebo som nespala moc kľudne... ak by som ešte išla rodiť tak to bude prvá vec ktorú si so sebou zabalím.... 🙂
Ja som rodila v Ružinove a tam mi ho požičali, bez problémov, pritom malá bola v poriadku. Len som chcela mať istotu 🙂
a na co ..ved to porodnice maju.
Ja som rodila v Ba na antolskej,a tam to bola samozrejmost.
Nie, ale ani ho nemali v nemocke (ZA 2010)
Zakázať ti to nikto nemôže ak chceš tak si ho podľa mňa môžeš doniesť.
Nema ho kazda nemocnica,vziat ti ho nemozu,kludne vezmi
nie nebrala, uz v kazdej porodnici maju k dispozicii..