Boxy na vlhké utierky

bibianka
15. okt 2013

S deťmi sa u nás tento vynález udomácnil - škála toho, ako vlhké utierky na prdelky využiť, sa rozšírila od čistenia záchodu, cez šporák a špeciálne účinné sú na odstraňovanie čerstvých potravinových škvŕn. Voľakedy som na ne používala aj boxy, ale napokon mi manipulácia s nimi prišla tak obťažujúca, že som s tým prestala (napr. s utierkou často vypadlo aj celé veko...). Nedávno mali v lidli akciu na tie ich vlhké utierky toujours a v tom megabalení bol aj box, o ktorý som síce nestála, ale cena bola výhodná. No a ako inak - z boxu sa vykľul veľmi šikovný pomocník, ktorý robil presne to, čo mal. Po jemnom stlačení páčky sa dokorán otvoril a po vytiahnutí utierky stačilo víčko jemne zatlačiť. Nebol oblepený deťacím obrázkami, takže ani nevyvolával údiv, čo také niečo v našej domácnosti ešte robí. Tak som sa z toho vytešovala asi 2 týždne, že konečne vydarený zásobník, praktický, utierky neschnú... až kým jeden hromotĺk, ktorý s podobnými vecami nemá skúsenosti neprišiel a páčku nevylomil 😠 Tie lidlovské už pochopiteľne nie sú v predaji a je dosť možné, že už ani nebudú, tak pátram, či sa za tie roky niečo nezmenilo a výrobcovia týchto box neprišli s rovnakým systémom otvárania, ako je to u toho lidlovského. Sem so skúsenosťami a vopred vďaka 🙂

lulu_lu
15. okt 2013

v Dmke take maju 🙂

magica78
15. okt 2013

v dmke maju box . u nas ho pouzivame na vlhceny toaletak ktorý kupujem v dmke

bibianka
autor
15. okt 2013

@lulu_lu
@magica78
super, pôjdem sa tam zajtra mrknúť, dík 🙂

sevzuz
15. okt 2013

@bibianka v lidli ten boxik s vlhcenymi maju pravidelne v akcii minimalne raz za 8 tyzdnov, ale teda u nas v TT ich stale maju na predajniach dost aj ked posledna akcia bola pred 3 tyzdnami. O a tie dm-kove sa s lidlovym nedaju porovnat, ten lidlovy je prefektny ten dmkovy na tom presne nedrzi ten vrchna vzdy sa vytiahne s utierkou 🙂

klincek
15. okt 2013

@bibianka ten lidlovy box sa da zohnat, sleduj si XXL tyzdne v lidli, v ramci nich pravidelne mavaju megabalenie 4 balickov utierok s boxom.
a este lepsie su podla mna pampersove boxy /system otvarania a zatvarania je este sikovnejsi/..ale na nich uz je obrazok babatka.
DMkovy som mala tiez, no podla mna nestoji za vela.
ak pisem ako hotentot, sorry, unava + neskora hodina 😉

bibianka
autor
15. okt 2013

@sevzuz
@klincek
Dík za rady 😉 Pamperskový sme mali tuším 2x, ale práve na tento sa mi tak nejak pozdáva viac. Škoda, že ho nemajú furt aj osobitne a nielen pri tých akciách.

klincek
16. okt 2013

@bibianka teraz prave taku akciu maju, tak skus pozriet, ci nebude.

ichbinich
16. okt 2013

Mne sa ten Dmkovsky tiez po chvili pokazil... ☹ Tak som potom kupila orginal Pampers, ze teda raz poriadne preplatim tie utierky. A mam ho doteraz, teda urcite 3,5 roka.
Moj zlepsovak, aby to netancovalo, ked uz je v baleni malo utierok: dam tam dve balenia. Teda dole je jedno zatvorene balenie utierok a na nom je polozene to prave otvorene balenie. Zmestia sa tam dve pampers balenia alebo dole jedno 30-kusove z DMka plus navrch ine, teraz mam Hipp. Lebo dve balenia Hipp sa mi tam nezmestia.
Ale ako uz pisali, na tom pampersovom je obrazok babatka.

dendy1
16. okt 2013

@bibianka u nás ten lidlovy box + utierky teraz majú. Cenu ale neviem. Mne dlho a dobre slúži ten pamperskovy box.

bibianka
autor
16. okt 2013

tak napokon som ten lidlovský ešte objavila v lidli na železničnej stanici 🙂