S deťmi sa u nás tento vynález udomácnil - škála toho, ako vlhké utierky na prdelky využiť, sa rozšírila od čistenia záchodu, cez šporák a špeciálne účinné sú na odstraňovanie čerstvých potravinových škvŕn. Voľakedy som na ne používala aj boxy, ale napokon mi manipulácia s nimi prišla tak obťažujúca, že som s tým prestala (napr. s utierkou často vypadlo aj celé veko...). Nedávno mali v lidli akciu na tie ich vlhké utierky toujours a v tom megabalení bol aj box, o ktorý som síce nestála, ale cena bola výhodná. No a ako inak - z boxu sa vykľul veľmi šikovný pomocník, ktorý robil presne to, čo mal. Po jemnom stlačení páčky sa dokorán otvoril a po vytiahnutí utierky stačilo víčko jemne zatlačiť. Nebol oblepený deťacím obrázkami, takže ani nevyvolával údiv, čo také niečo v našej domácnosti ešte robí. Tak som sa z toho vytešovala asi 2 týždne, že konečne vydarený zásobník, praktický, utierky neschnú... až kým jeden hromotĺk, ktorý s podobnými vecami nemá skúsenosti neprišiel a páčku nevylomil 😠 Tie lidlovské už pochopiteľne nie sú v predaji a je dosť možné, že už ani nebudú, tak pátram, či sa za tie roky niečo nezmenilo a výrobcovia týchto box neprišli s rovnakým systémom otvárania, ako je to u toho lidlovského. Sem so skúsenosťami a vopred vďaka 🙂
v dmke maju box . u nas ho pouzivame na vlhceny toaletak ktorý kupujem v dmke
@bibianka v lidli ten boxik s vlhcenymi maju pravidelne v akcii minimalne raz za 8 tyzdnov, ale teda u nas v TT ich stale maju na predajniach dost aj ked posledna akcia bola pred 3 tyzdnami. O a tie dm-kove sa s lidlovym nedaju porovnat, ten lidlovy je prefektny ten dmkovy na tom presne nedrzi ten vrchna vzdy sa vytiahne s utierkou 🙂
@bibianka ten lidlovy box sa da zohnat, sleduj si XXL tyzdne v lidli, v ramci nich pravidelne mavaju megabalenie 4 balickov utierok s boxom.
a este lepsie su podla mna pampersove boxy /system otvarania a zatvarania je este sikovnejsi/..ale na nich uz je obrazok babatka.
DMkovy som mala tiez, no podla mna nestoji za vela.
ak pisem ako hotentot, sorry, unava + neskora hodina 😉
Mne sa ten Dmkovsky tiez po chvili pokazil... ☹ Tak som potom kupila orginal Pampers, ze teda raz poriadne preplatim tie utierky. A mam ho doteraz, teda urcite 3,5 roka.
Moj zlepsovak, aby to netancovalo, ked uz je v baleni malo utierok: dam tam dve balenia. Teda dole je jedno zatvorene balenie utierok a na nom je polozene to prave otvorene balenie. Zmestia sa tam dve pampers balenia alebo dole jedno 30-kusove z DMka plus navrch ine, teraz mam Hipp. Lebo dve balenia Hipp sa mi tam nezmestia.
Ale ako uz pisali, na tom pampersovom je obrazok babatka.
tak napokon som ten lidlovský ešte objavila v lidli na železničnej stanici 🙂
v Dmke take maju 🙂