Boli ste teraz niekedy v Nowom Targu na nákupe v Babyboo?

marekdianka
5. mar 2013

Vraj su tam super ceny...napriklad postielka co u nas stoji 129€ tak tam okolo 70€ a podobne

jankaferancova
5. mar 2013

@marekdianka my sme sa tam vyberali,ale zatial sme sa nedostali,pocula som,ze su tam super ceny,my by sme chceli postel pre 2r.syna,su tam vraj za polovicnu cenu ako u nas...hm ak by nahodou bol niekto a kupoval postel,budem rada ak sa ozve 🙂

1didi
12. mar 2013

@jankaferancova my sme tam boli cca 2týždne dozadu a nikdy viac! do obchodu baby boo duplom.Neoplatilo sa mi to TAM ,je to tam drahšie ako keď si objednám cez internet a aj na tom internete mam množstvo výberu.Tam máš obmedzený tovar...cestovná postielka tam stála najlacnejšia 50 e a mali červenej a fialovej farby 😒 😒 postielku sme kupili krasnu vyšla nas o 15e lacnejšie ako na internete ale zato matrac nám predali za 20e takže tak...na obchod baby boo sa vyjadrím v krátkosti -jednanie je katastrofálne! kupovala som prebalovací pult za 35e,mali iba zelenú a rúžovu fArbu (vobec nie pekný ale tak za tu cenu sme už na to kašlali) najviac ma ale zarazilo to že tam mali asi 6 rôznych obrázkov na tých prebal. podložkách tak som si chcela vybrat vzor a furt niečo splieala že to nejde a nevie mi zaručiť aký vzor bude v tej zabalenej krabici. 😲 ja som čumela ako debil...samozrejme prišli sme k pokladni,priatel kázal nech nam ho rozbali a tam uplne iný vzor otrasný a ona že to už musíme zobrať 😠 😠 chceli sme vyskúšať premietačku k postielke -oni nemôžu nemaju baterky,bol to vystavený kus ani zlavu nedali 😒 špine poľské! posledný raz som išla nakúpiť do polska...a tieto oblbováky mi tiež všetci rozprávali jak velmi dobre kúpim! ked by mi dal svokor preplatit naftu tak amen tma ☹ jaaj a tiež to ich prepočítavanie na eurá ma pobavilo,a nepomôžeš si
@marekdianka

jankaferancova
12. mar 2013

@1didi juj tak dakujem za info...mrzi ma,ze ste neboli spokojní 😒 manzelov znamy tam kupovali postel pre dcerku a stala tam 60 eur,ta ista tu na SR stoji cca 110eur.taka obrazkova s bocnicami proti padu...ale kazdopadne dakujem za reakciu,ak by sme sa tam predsa len vybrali,urcite napisem aj ja svoju skusenost.co sa tyka cestovania,tak my to mame nejakych 70km....pripadne viac 😉

marekdianka
autor
12. mar 2013

@1didi kamos tam usetril na kompletnej vybave 1200€ kupoval uplne komplet vybavu

1didi
13. mar 2013

@marekdianka wau tak to ma zaujíma kde to kupoval a kedy... 🙂 lebo ja mám taký pocit že sa to tam oplatilo ale možno 4-5 rokov dozadu...
@jankaferancova no tak to keď máte tak blízo je uplne niečo iné 🙂 možte len na otočku kuknúť a aj keď sa vám nezapáči nebude vás mrzieť prevozený benzín ako nás z Trnavy 😅

jankaferancova
13. mar 2013

@1didi no musime sa tam vybrat a potom dam vediet 😉

marekdianka
autor
13. mar 2013

@1didi tak dnes sme tam boli a samozrejme ze sa oplati...iba na komode sme usetrili 100€...v BB ju maju za 178 a v babyboo za 50€ a kopec inych veci ako odsavacka o 50% lacnejsia, kocik tiez...na benzin sme dali 50€ a iba na tej komode sa nam to vratilo...takze urcite sa OPLATI

michaela_stanislav
16. mar 2013

@marekdianka prosim cas aku komodu ste kupili? taku, na ktorej je ram na prebalovaciu podlozku? a kocik ste aky kupili?maju tam aj dorjan? dakujem pekne za odpovede 🙂

michaela_stanislav
16. mar 2013

@marekdianka prosim vas aku komodu ste kupili? taku, na ktorej je ram na prebalovaciu podlozku? a kocik ste aky kupili?maju tam aj dorjan? dakujem pekne za odpovede 🙂

kitty88
16. mar 2013

my sme tam kupovali kocik 3-kombinaciu a usetrili sme na nom cca 80 eur oproti cene u nas na nete 🙂 okrem toho sme tam nakupili plno veci, ceny lepsie ako u nas, takze u nas spokojnost 😉 este sa oplati kupovat aj v leclercu (hore na poschodi) a v baby city... my sme v targu v tychto troch obchodoch nakupili celu vybavu a dooost vela sme usetrili oproti cenam u nas 🙂

marekdianka
autor
16. mar 2013

@michaela_stanislav komodu sme kupili aj s prebalovacim pultom, kocik 3kombinaciu znacku si nepamatam, nemam ho po ruke tak nemozem ani kuknut,a ci maju dorjan neviem ale mali rozne znacky xlander, wuiny ci ako sa to pise 😀

michaela_stanislav
16. mar 2013

@marekdianka dakujem pekne za info, po Velkej noci ideme na to 😀

marekdianka
autor
16. mar 2013

@michaela_stanislav my ideme este v maji, teraz sme kupili kocik 3 kombinaciu,komodu,postielku perinky,hniezdo, odsavacku madrac a podobne...plne auto takze ideme este raz....odporucam ist v stredu vtedy niesu trhy a je malo ludi aj v obchode

michaela_stanislav
16. mar 2013

@marekdianka no uvidime ako nam to vyjde, kedze obaja pracujeme... no urcite tam pojdeme 🙂 len nech zmizne ten hnusny sneh 🙂

marekdianka
autor
16. mar 2013

@michaela_stanislav a z RK to mate naskok

tinara23
27. mar 2013

@marekdianka môžem sa opýtať koľko Vás vyšla postielka, hniezdo a matrac ? ďakujem

marekdianka
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marekdianka
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tinara23
27. mar 2013

@marekdianka to ste dobre kúpili 😉 krásne 🙂 ďakujem

julls148
28. mar 2013

Všetko má svoje pre a proti, keby som bývala kdesi pri hraniciach som tam ako na koni....ale takto "z ďaľšia" osobne by som nešla kupovať do Pl kočík a vôbec nič už len kvôli záruke (stať sa môže všeličo).. teraz si zober @marekdianka, že ja som u nás v Žiline kúpila - set do postieľky za 65€: baldachýn(moskytierový s držiakom a mašľou), hniezdo, paplonik a podhlavníček + obliečky, organizér na postieľku, froté plachtu....takže cenovo si myslím, že super, lebo Ty si dal za to 60€ a máš toho menej .....ono sa dá aj na SK dobre kúpiť, ale zas keď chce ísť človek na výlet spojený s nákupmi, tak ok 🙂

kitty88
28. mar 2013

@michaela_stanislav dorjan tam nemaju, ja som ho tiez chcela, ale vraj ho tam ani nedrzia, ani v celom targu nie, pani v baby boo mi povedala, ze najblizsie mozno v krakowe

michaela_stanislav
29. mar 2013

@kitty88 a ak sa mozen opytat vybrali ste tam nejaky pekny a dobry kocik?

kitty88
29. mar 2013

@michaela_stanislav ano, ja som spokojna, foto mam v albume a je tam dost velky vyber

anicka.be
2. apr 2013

@marekdianka chcela by som sa opytat, ci maju aj TAKO kociky a ako je to z vyberom farieb, ci maju len z jednej, alebo sa da vybrat. My sa chystame vo stvrtok, chceme ist pozriet aj na trhy. Vacsinou citam, ze postielky sa oplati viac na trhu. Chceme klasicku v prevedeni borovica. Tak sondujem 🙂 a este ma napadlo, kolko stoji kokosovy matrac? Dakujem

marekdianka
autor
2. apr 2013

@anicka.be madrac sme kupovali asi za 15€, kocikov maju vela, tako znacku som si nevsimol co neznamena ze ju namali...treba ist pozriet a uvidite...vystavenych mali asi okolo 50 kocikov ... 😲

anicka.be
3. apr 2013

@marekdianka dakujem za odpoved, urcite tam pojdeme 🙂

mimus265
3. apr 2013

@anicka.be Ahoj, prosim ta mohla by si mi potom dat vediet ze ci mali Tako laret, alive, city? tiez chcem ist niekedy v aprili pozriet len ci sa mi oplati pacia sa mi tieto kociky a tiez rozmyslam ze ake farby tam zrovna vtedy budu mat, ak by si nezabudla napisala by si mi aj cenu? dakujem pekne 🙂

anicka.be
3. apr 2013

@mimus265 jasne, mame rovnaky vkus, prave na tie idem pozerat, hlavne Tako Alive, City, Warrior Monodi; potom DorJan Danny Sport Prestige, DJ Astro a Bebetto Aquarius.
Dufam, ze nieco vyberiem, hlavne mi ide o syto cervenu farbu 🙂
Chceli sme ist zajtra, ale kedze je take hnusne pocasie, prekladame to na buduci tyzden, ked uz bude pekne. Ozvi sa mi pre istotu, keby som zabudla 😉

simo23
7. apr 2013

@anicka.be budete urcite spokojni, ja som tam bola v piatok a mam uplne vsetko 🙂 za super ceny

anicka.be
7. apr 2013

@simo23 Dakujem za info 🙂