Ahojte, máte skúsenosť so sandálkami Birkenstock MILANO KIDS pre deti? Nechcem to na denné nosenie, len ako ďalšie topánky na leto. Syn bude mať 3.
Ja sama mám Birkeny Arizona Eva a sú to najpohodlnejšie topánky na leto.
Prosím, aby sa k téme vyjadrili iba maminky so skúsenosťami. Ďakujem 🙂
birky mam aj ja a viem, ze deti ich radi nosia 🙂 na fb je jedna baba co predava birky, nove samozrejme a mava aj detske, kukni skupinu milovnici biriek
@simsalabim super, dakujem za reakciu. Avsak tie co ja myslim nie su korkove ale take penove/plasove.
@tumira ano! Su uzasne. Dakujem za radu, urcite sa tam pridam.
@weronica_d tak s tymi skusenost nemam... plastove som vzdy kupovala iba k vode a to sa mi zdali byt zbytocne drahe... kedze museli dobre sadnut na nohu. Crocsy im vzdy vydrzali 2 leta.
@simsalabim crocs su nieco uplne ine, tie su skutocne len k vode. Nie su tvarovane a podla mna su extremne nepohodlne. Preto som chcela skusenost s tymito topankami- ako som uviedla v nadpise.
Birkenstock je len nazov znacky, maju velky sortiment roznych topanok a materialov.
@weronica_d no podla mna so crocsy extremne pohodlne 😂 Mam ich moc rada, len teda na krase nepobrali...
@weronica_d moja mladsia aj starsia dcera aj synovec ich nosili cele detstvo, od cca 2-3 rokov. odobrene aj ortopedom, ze tak super vytvarovanu stielku este v komercne vyrabanych sandaloch nevideli (mladsia ma ploche nohy, starsia a synovec nie). Podla mna to su super sandale. Boli to vzdy ich jedine sandale na leto, okrem crocsov ci slapiek k vode. Neviem presne typ tych sandal, ale boli normalne korkove s kozenou stielkou.