Ahojte, aké bio/eko plienky používate? Prosím o skúsenosti mamičiek ktoré ich reálne používali. Kde ich kupujete? Ste spokojne? Používate ich popri látkovaní alebo stále? Prečo ste sa pre ne rozhodli? (Viete aj ktorá zložka v “klasických” jednorázovkách vášmu dieťatku robila zle? Napr. Latex, Parfem, Chlór …)
Ďakujem ❤️
Ja som mala eco by naty cely cas, tie su z 80% kompostovatelne.
@katie253 tiež ich zatiaľ používame ale drobcovi nevyhovujú
@stvura áno látkovanie je podľa mňa tiež najlepšia voľba, hľadám niečo nové na dobu keď sme “mimo domu” keďže bio z dm malému nesedia
@kiki68 o tých som vôbec nepočula hneď na nich mrknem, môžem sa opýtať prečo ste ich používali?
takze, ja som latkovala. Aaaale lietali sme vela a to by sa jednoducho nedalo tolko latkoviek trepat so sebou, tak som tiez mala aj jednorazovky v zasobe a zial, eko sa velmi neosvedcili. mala som naty, dmacke, v middle east nejaku ich eko znacku, zo vsetkoho nepekna ritus. A cuduj sa svete, klasika pampers premium care boli super. Takze tych par jednorazoviek, co som pouzila, som mala pampers.
@yanni my sme už vyskúšali pampers premium care aj harmonie, obe bohužiaľ na prd :(
Prvý mesiac som používala kolorky lebo dcerka kakala kazde 2 hidiny a to som latkovat nemienila, potom uz bolo 1-2 kako za den takze skoro len na latkovych a kde tam kolorky... Vseobecne mi ale latkove viac vyhovovali, nikdy sa mi nestálo ze by bolo vytecene 💩 a podobne co je bezna realita jednorazovych plienok. Ale teda s tymi kolorkami som bola spokojna na prilezitostne použitie 🙏
tak musis len skusat. Ono organic ti nezaruci, ze dieta nebude mat zapareninu alebo ze nepretecu.
Lebo som chcela nieco, co velmi nezatazi planetu, neobsahuje plast a stale je to jednorazovka, co vie vymenit muz a svokra
Ja som používala asi jeden balík eko plienok z DM, veľmi ich malý precikal, tak sme prešli na babylove.