Ahoj používali ste klasické okrúhle- kaučuk bibs cumlíky pre novorodenca ? Kedze samotné to telo cumliku mi príde väčšie oproti napr aventovým.
Syn keď bol malý tak až v 2 mesiacoch sme dali bibs. Dovtedy sme bojovali s rôznymi tvarmi ktoré po chvíli vyplul. Len tieto bibs aj najmenšia veľkosť mi príde celkom veľká
Ďakujem
Môj chce iba Bibs od narodenia. Bojím sa, či mu to nezničí chrup, keď je to okrúhle, ale iný nechcel.
Teraz má 7m a je naučený, že cumlík len pri zaspávaní alebo na cesty, keď ideme niekde. Postupne budem odúčať úplne.
@majlo1234 my zas naopak. Kupovala som kadejake krásne v drogérii a anatomicke a kadejake a nič nechcel.. par sekúnd a vyplul.
Teta nám dala taky obyč celkom škaredý 🤣 (retro) a ten hneď vtiahol do pusy a ani vybrať nechcel🤣
Potom som ho nevedela zohnať a nakoniec bibs objavila.
Podľa mňa najlepšie cumlíky ☺️ u nás jedine tie boli úspešné
Aj me to prijde jen jako komerce. A jeste teda, videla jsem i miminka, kterym ta vnejsi cast stlacala nos, jak to je velke.
A potrebujes ho ucit na cumlik? Dost zle sa potom oduca.
Obe deti na avent ultra Air. Za mňa najlepší cumlík. Kupovala som tie, čo svietia v tme. Nobelovu cenu si zaslúži ten, kto to vymyslel 🙂 oducanie išlo v pohode. Po polroku mali len na spánok a po 2 rokoch uz ani to 🙂. Za odmenu deti, čo od 2 mesiacov prespali celú noc. 👍
My sme na Lovi dudloch. Bibs, Avent, MAM aj Canpol leteli cez celú izbu 😅
Inak dr mi vravela, že Bibs sú tvarovo najnevhodnejšie a vraj robia predkus 🙁 moju z neho dokonca naplo, keď som jej ho skúsila dať na začiatku.
My sme používali tento obyčajný namiesto BIps
https://www.mojalekaren.sk/flora-detske-latexov...
Su velke a tvarom na houby, ani trochu nepripominaju cicik. A este su aj drahe. Tiez som podla ich peknemu vzhladu a dobremu marketingu, co vyustilo v to, ze sme ostali bez cumla😃 syn ich nechcel vobec