Bibs cumlík - veľkosť 1 alebo 2

maaji
26. feb 2023

Dobrý deň, prosím poraďte. Záleží od veľkosti alebo nie , lebo zvažujem nad kúpou veľkosť 2 keďže synček bude mať už pomaly 8 mesiacov . Alebo je to zbitocne.

autumm
26. feb 2023

To je jedno. Moja 2 ročná nosila 1ky😀

kris_tin257
26. feb 2023

@autumm u nás presne tak isto 😀 dvojročný nosil 1tky, čiže aké dieťaťu vyhovujú také kúpiť alebo ho oducit 😀

ailiba
26. feb 2023

@maaji Bibs ma rad aj moj. Tiez ma 8 mesiacov a este ma 1 s tiez uvazujem🤣... Ono tazko povedat, je to hop, alebo trop. Starsi chcel len Avent ten najmenší... Inaksi ani za svet. Treba ratat s tym, ze ho potom mozno nebude chciet... Je to loteria🤷‍♀️. Ale ja mu asi kupim 2...a uvidime.

maaji
autor
26. feb 2023

@kris_tin257 oducit ho nechcem keďže on cmuľa len keď ide spinkať 🙂

maaji
autor
26. feb 2023

@ailiba aj ja asi 2 a uvidíme on tiež iné cumle ani za svet a však tento ano .

domirem
26. feb 2023

@maaji tiež, keď som zhruba v tom veku šla kúpiť nové, nevedela som akú veľkosť, ale vzala som 2jky, lebo tie 1tky sa dudlaním zväčšili, tým pádom boli skoro rovnaké a v pohode vzala

kris_tin257
26. feb 2023

@maaji veď oducat je ešte skoro, malý keď išiel v dvoch rokoch do škôlky ho mal iba na nočný spánok ale inak bol cumlikator 😊 len pozor pri bibsoch náš mal krivé spodné zuby z nich a sesternica čo ich tiež dáva synovi (10 mesiacov) pozoruje presne to isté že spodné jednotky sa mu stacaju dovnútra, teraz skúšam mladšej tie zalomene tak uvidím

maaji
autor
26. feb 2023

@kris_tin257 Ďakujem za upozornenie, keďže môj prvý synček cumlík vôbec nemal, nechcel. A ešte sa môžem opýtať? Synček má 8 mesiacov a ešte ani jeden zúbok 😃 zda sa mi to že dosť pozde sa mu tlačia alebo je to v poriadku.

ivonadusa
26. feb 2023

dcera mala vyse roka ked som objednala c. 2 ale napinalo ju z nich. Su o dost vacsie, takze do dvoch ci dvoch a pol rokov mala cislo 1

ailiba
27. feb 2023

@maaji drzim palce.... Je to risk. Inak ani moj 8 mesacny nema este ani jeden zub🤷‍♀️. Starsi uz v jeho veku mal 6. No ja som vraj mala prvy v 11 mesiacoch... Tak ma este cas.

maaji
autor
27. feb 2023

@ailiba Tak ste ma upokojili . My Stále bojujeme čo deň je nervóznejší aj ďasná má úplne opuchnuté červené no uvidíme.

ailiba
27. feb 2023

@maaji rada❤️... Presne tak ako u nas. Teraz chce stale dudel. Nam pocit, ze do neho zahryzne a je mu tak dobre.
Ale neriesim to, este ma cas.