Dobrý deň, prosím poraďte. Záleží od veľkosti alebo nie , lebo zvažujem nad kúpou veľkosť 2 keďže synček bude mať už pomaly 8 mesiacov . Alebo je to zbitocne.
@autumm u nás presne tak isto 😀 dvojročný nosil 1tky, čiže aké dieťaťu vyhovujú také kúpiť alebo ho oducit 😀
@maaji Bibs ma rad aj moj. Tiez ma 8 mesiacov a este ma 1 s tiez uvazujem🤣... Ono tazko povedat, je to hop, alebo trop. Starsi chcel len Avent ten najmenší... Inaksi ani za svet. Treba ratat s tym, ze ho potom mozno nebude chciet... Je to loteria🤷♀️. Ale ja mu asi kupim 2...a uvidime.
@kris_tin257 oducit ho nechcem keďže on cmuľa len keď ide spinkať 🙂
@maaji veď oducat je ešte skoro, malý keď išiel v dvoch rokoch do škôlky ho mal iba na nočný spánok ale inak bol cumlikator 😊 len pozor pri bibsoch náš mal krivé spodné zuby z nich a sesternica čo ich tiež dáva synovi (10 mesiacov) pozoruje presne to isté že spodné jednotky sa mu stacaju dovnútra, teraz skúšam mladšej tie zalomene tak uvidím
@kris_tin257 Ďakujem za upozornenie, keďže môj prvý synček cumlík vôbec nemal, nechcel. A ešte sa môžem opýtať? Synček má 8 mesiacov a ešte ani jeden zúbok 😃 zda sa mi to že dosť pozde sa mu tlačia alebo je to v poriadku.
dcera mala vyse roka ked som objednala c. 2 ale napinalo ju z nich. Su o dost vacsie, takze do dvoch ci dvoch a pol rokov mala cislo 1
To je jedno. Moja 2 ročná nosila 1ky😀