Bezkontaktný teplomer

17. apr 2024

Ahojte proism vas s akým teplomerom ste spokojne bezkontaktnym? Potrebujem pre malé dieťa co najednoduksi žiadne funkcie ako meranie s ucha a podobne mam z lidla taky a 0bodov.

doris11
17. apr 2024

Mame tento, a na take nočné orientačne meranie je dobrý 🙂

anavixy
17. apr 2024

Pre male dieta potrebujes rektalny teplomer. Ziaden bezkontaktny nie je spolahlivy, ani ten najdrahsi. Take meranie je len vyslovene orientacne a aj to musis presne vediet kde ako merat a mat odsledovane odchylky.. ale riadit sa nim nemozes, to mozes rovno pouzivat ruku, aj tou orientacne zistis ci treba dietatu premerat teplotu v konecniku alebo nie.

autor
17. apr 2024

@anavixy 2,5 ročne dieťa si nechce merať teplotu ani teplomer nalepkami🤷‍♀️

autor
17. apr 2024

@anavixy načo je dobrý takýto komentár? Meraj si ako chceš svoje dieta

andreakotesova
17. apr 2024

@anavixy súhlasím 👌

sonalove
17. apr 2024

Môj 2,5r si už nechal odmerať teplotu pod pazuchou- tým digitálnym - odmerane to je za 30s-1 min. Ale dal si to vysvetlit a veľmi rad opakuje po otcovi - ktorý mu to najskor ukázal že to potom pipa keď sa to odmeria- chcel merať všetkým doma teplotu ako lekar. Alebo dcere na tu chvíľku dajte fon s rozprávkou do ruky/ čokoľvek iné pri com sa chvíľu bez pohybu zabaví - to viete vy😉
Bezkontaktne mame 2 a každý ukazuje inak- iba nervy z nich som mala.

klementinka58
17. apr 2024

no ja som mala rozne teplomery a mne sa osvedcil ten prvy v prvom komente vydrzal 5 rokov, potom som mala teplomer cumlik, ten tiez meral v celku dobre a teraz sme kupili thermoval baby , ten zatial meria v pohode. Mam rada bezkontaktne teplomery a zas zlu skusenost mam s digitalnymi pod pazuchu

anavixy
17. apr 2024

@sonalove
@klementinka58 digitalny teplomer treba pod pazuchou nechat aspon 5 minut (aj po zapipani) ako klasicky skleneny teplomer (idealne 7-10min), inak tiez neodmeria presne, rychle meranie sa da vyuzit len v konecniku 🙂

klementinka58
17. apr 2024

@anavixy tak hadam v 40tke este viem odmerat aspon tu teplotu 🙂 Ja pouzivam takmer vzdy bezkontaktne a v pohode. Prezili obe moje deti bez ujmy 🙂

anavixy
17. apr 2024

@klementinka58 vsak ale pises ze mas zlu skusenost s digitalnym pod pazuchou 🤷🏻‍♀️ takze si ho tam nechavala tak ako treba a zle meral aj tak? Z mojej skusenosti velmi velmi malo ludi vie ze nestaci pockat do zapipania… Neviem co s tym ma vek, ale nejake ste vztahovacne dnes 😄

milka1988
17. apr 2024

@doris11 súhlasím tiež ho máme a konečne meria aspoň ako tak približne ale najlepšie na spánkovej časti býva najbližšie realite

erika237
17. apr 2024

Bezkontaktny pouzivam ako orientacny, nenatrafila som na nejaky spolahlivy aspon podla mna. Skus vysvetlovat, ze pod pazuchou treba odmerat aby sa zistilo presne, nasa je tiez expert v bojkotovani vsetkeho, sla som postupne, vysvetlovanim ako gramofon, okolo toho 2,5 - 3 rokov som ju presvedcila na meranie pod pazuchou, sedi mi na kolene, ja jej drzim ruku, pozerame rozpravku a zas ako gramofon opakujem ze este nemoze vytiahnut.

angeli121212
18. apr 2024

@anavixy napr my sme prakticky od prvej choroby merali pod pazuchou maly to proste lepšie zvládal a áno to meranie trvalo kludne aj 7 minut, kym sa teplota na digitálnom teplomeri nezastavila a neprestala stúpať.

anavixy
18. apr 2024

@angeli121212 ano, kludne aj babatkam sa da tak merat, ked to vydrzia 👍🏻

angeli121212
18. apr 2024

@anavixy u nas sa to osvedčilo najviac 😊