Ahojte proism vas s akým teplomerom ste spokojne bezkontaktnym? Potrebujem pre malé dieťa co najednoduksi žiadne funkcie ako meranie s ucha a podobne mam z lidla taky a 0bodov.
Pre male dieta potrebujes rektalny teplomer. Ziaden bezkontaktny nie je spolahlivy, ani ten najdrahsi. Take meranie je len vyslovene orientacne a aj to musis presne vediet kde ako merat a mat odsledovane odchylky.. ale riadit sa nim nemozes, to mozes rovno pouzivat ruku, aj tou orientacne zistis ci treba dietatu premerat teplotu v konecniku alebo nie.
@anavixy 2,5 ročne dieťa si nechce merať teplotu ani teplomer nalepkami🤷♀️
@anavixy načo je dobrý takýto komentár? Meraj si ako chceš svoje dieta
@anavixy súhlasím 👌
Môj 2,5r si už nechal odmerať teplotu pod pazuchou- tým digitálnym - odmerane to je za 30s-1 min. Ale dal si to vysvetlit a veľmi rad opakuje po otcovi - ktorý mu to najskor ukázal že to potom pipa keď sa to odmeria- chcel merať všetkým doma teplotu ako lekar. Alebo dcere na tu chvíľku dajte fon s rozprávkou do ruky/ čokoľvek iné pri com sa chvíľu bez pohybu zabaví - to viete vy😉
Bezkontaktne mame 2 a každý ukazuje inak- iba nervy z nich som mala.
no ja som mala rozne teplomery a mne sa osvedcil ten prvy v prvom komente vydrzal 5 rokov, potom som mala teplomer cumlik, ten tiez meral v celku dobre a teraz sme kupili thermoval baby , ten zatial meria v pohode. Mam rada bezkontaktne teplomery a zas zlu skusenost mam s digitalnymi pod pazuchu
@sonalove
@klementinka58 digitalny teplomer treba pod pazuchou nechat aspon 5 minut (aj po zapipani) ako klasicky skleneny teplomer (idealne 7-10min), inak tiez neodmeria presne, rychle meranie sa da vyuzit len v konecniku 🙂
@anavixy tak hadam v 40tke este viem odmerat aspon tu teplotu 🙂 Ja pouzivam takmer vzdy bezkontaktne a v pohode. Prezili obe moje deti bez ujmy 🙂
@klementinka58 vsak ale pises ze mas zlu skusenost s digitalnym pod pazuchou 🤷🏻♀️ takze si ho tam nechavala tak ako treba a zle meral aj tak? Z mojej skusenosti velmi velmi malo ludi vie ze nestaci pockat do zapipania… Neviem co s tym ma vek, ale nejake ste vztahovacne dnes 😄
Bezkontaktny pouzivam ako orientacny, nenatrafila som na nejaky spolahlivy aspon podla mna. Skus vysvetlovat, ze pod pazuchou treba odmerat aby sa zistilo presne, nasa je tiez expert v bojkotovani vsetkeho, sla som postupne, vysvetlovanim ako gramofon, okolo toho 2,5 - 3 rokov som ju presvedcila na meranie pod pazuchou, sedi mi na kolene, ja jej drzim ruku, pozerame rozpravku a zas ako gramofon opakujem ze este nemoze vytiahnut.
@anavixy napr my sme prakticky od prvej choroby merali pod pazuchou maly to proste lepšie zvládal a áno to meranie trvalo kludne aj 7 minut, kym sa teplota na digitálnom teplomeri nezastavila a neprestala stúpať.
@angeli121212 ano, kludne aj babatkam sa da tak merat, ked to vydrzia 👍🏻
@anavixy u nas sa to osvedčilo najviac 😊
Mame tento, a na take nočné orientačne meranie je dobrý 🙂