Bezdotykový teplomer

azurova99
26. mar 2022

Ahojte viete mi odporučiť bezdotykovy teplomer?

mec321
26. mar 2022

@azurova99 my sme mali za 120€ bezdotykový teplomer, hovadina nadovšetko, zostaň pri klasickom radšej… meraná teplota 3x po sebe a zakaždým iný výsledok, raz rozdiel aj pol stupňa. u známych tiež. je to nepresné pretože ti to meria len teplotu povrchu “čela”.. digitálny je vždy fajn, ale ak si rozhodnutá pre bezdotykový tak si myslím že hociaký, výsledok bude vždy nepresný

sandyan
26. mar 2022

Mam tento, ci je presny to teda neviem, tri merania za sebou, tri ine vysledky tak si vyber😂

azurova99
autor
26. mar 2022

@mec321
@sandyan takže vyhodené peniaze v podstate

brembo
26. mar 2022

@azurova99 mám 2 jeden z aliexpressu za 13 a druhý niekde kúpený v lekárni za 30. Vsetky 3 merania,3 iné výsledky,ale ten z ali má menšie rozdieli. Na ali si veš ešte objednať ortoťové,kus za 4

qwer2019
26. mar 2022

Ja mám kúpený z wishu, vyzerá úplne rovnako ako tento. Preskúšala som si merania viac krát, ze som zmerala tymto a klasickým a ja som spokojná, žiadna odchýlka, raz bola asi pol stupňa, ale vtedy aj dcére kvalitne kolísala teplota.

mec321
26. mar 2022

@azurova99 ano 😏

sandyan
26. mar 2022

@azurova99 no ja myslim ze vyhodene, nevyuzivame to ani jeden 😂

beata_k
26. mar 2022

@azurova99 Za mna bezdotykovy super vec. Nebudem si predsa dieta v noci budit kovoli kontrole teploty. A ci ma 37 alebo 37,5 je jedno. Dolezite v tej chvili je, ze nema horucku 39. A rozdiel 2 stupne nenamera ziaden kvalitny bezdotykovy.

azurova99
autor
28. mar 2022

@beata_k no hlavne kvôli noci by som chcela ako stále ju pusinkovat na čelo aby som vedela asponpriblizne či nemá horúčku...

h2
28. mar 2022

Hlavne si kúp taký, ktorý nepípa, alebo sa na ňom dá to pípanie vypnúť. Vždy ma išiel šľak trafiť, keď som v noci merala spiacemu dieťaťu teplotu a keď mal vysokú, ten teplomer začal pípať, jak besný. Neviem, kto toto vymyslel, zjavne nie rodič dieťaťa. 🙄