Bexa ultra new 2019

simapincekova
21. okt 2019

Ahojte mate niekto skúsenost s týmto kočíkom? Veľmi sa mi páči ale nikde na predajni co som si zisťovala ho nemajú a najprv by som ho chcela vidieť lebo tie internetové fotky veľmi klamú.

lienka9
21. okt 2019

@simapincekova my mame verziu 2018,je rovnaky rozdiel je len v taske.tiez kupovany vo 4mama.hlboka vanicka je ako na obrazku,sportak posobi trocha mohutnejsie.ale je to len kvoli strieske ktora je fakt mega zatahovacia 🙂 inak za mna super kocik.pouzivame denne uz rok a pol,pre dieta podla mna velmi pohodlny.mali sme dvakrat uvolneny srobik na kolese,ale zasrobovali sme a frci dalej :D

ruzasipova
21. okt 2019

@simapincekova Pozeram, ze Bexa sa moc nemeni, ja mam este z 2015. Kocik je robustny s velkou vanickou a velkou sportovou castou. A je k tomu adekvatne tazky. Ale zas vydrzi, ja ho aktualne pouzivam uz pri druhom dietati.

simapincekova
autor
21. okt 2019

@lienka9 Super. Takže dobre recenzie 🙂
Ak by som vás mohla poprosiť pár fotiek a hlavne ako je pri postave. Lebo sme všetci dosť vysoký a aby nám nebol nízky náhodou lebo tie sa mi nepáčia 🙂

lienka9
21. okt 2019

@simapincekova prepac ale prekutrala som cely telefon a kocik vlastne nemam iba maleho v nom ako si troni 😃 ked sme pozerali my kociky,tak tento patril medzi tie vyssie,resp.mensie sme nasli vyssi si ani nepamatam.ale tie polske znacky su plus minus rovnako vysoke vsetky.mas tu polohovatelny rucku takze si ti pripadne vies nastavit