Ahojte. Zháňame ohrievač fliaš ktorý nám uľahčí nočné krmenie. Ake mate skusenosti s týmto modelom ? Je na ňom možné nastaviť dajme tomu o 20:00 teplotu mliečka a bude nam ju vedieť pekne opakovane udržiavať do rána ?
Mňa by hlavne zaujímalo ako to funguje...
Na nutrilone je napr napísané že sa má spotrebovať do 2 hodín...čiže keď to večer zarobím, nepomôžem si, o 2 hodiny to musím vyliať ak nevypije...musím,v noci zarábať vždy nové.
@sanny2993 ja som ho mala pri prvom aj pri druhom a je Super. Hlavne v tom, že tam nastavím teplotu 38 stupňov a hreje to celu noc rovnako. Čiže mám tam fľašu (sklenenú najlepšie) strčenú a nachystané mlieko v davkovaci na mlieko a keď sa maly zobudí, mlieko len nasypem, zamiešam a už pije. Čiže potom mám nachystané len fľašky a mlieko a ani nohu z postele nevytahujem.
@sanny2993 ja mamklasicky avent taky blbuvzdorny,vecer nalozim flasu s vodou.zapnem ten staly ohrev a ked potrebujem, flasu vyberiem a len vsypem mlieko.10sekund a bolo..mala somaj zasobnik na mlieko nech sa nezdrziavam ratanim odmeriek.vecer som nachystala a uz len vnoci zmiesala.
Má sa robiť čerstvé.ja teda dojčím ale určite čerstvé a na 37 stupňov. V pôrodnici mali vermosku s vodou ochladili trocha, zarobili a hotovo. Potom sú koliky atd
Dieťa ma mat mlieko čerstvé ako z prsníka
@sanny2993 vôbec to nie je komplikovane 🙂 môžem ti spravit video 👍🏻 Jedným zapnes alebo vypnes. Máš tam štandardne nastavenú teplotu na 35 po zapnutí. Potom keď to chceš zmeniť opäť stlacis to zapínacie tlačítko a na ľavo stlacas a to prepína teploty, až do 80 stupňov a zase potvrdis zapinacim. A potom ma ešte vpravo jedno tlačidlo a to je sa mi zdá že hneď maximálne ohriatie. Ja to len zapnem, nastavím tých 38stupnov a potvrdim a hotovo. Vôbec sa toho neboj. Mala som aj avent. Ale nikdy som neprišla na to, ako tam mat po celu noc konštantnú teplotu. Lebo sa po 20-30min samé vyplo.
@sono2 veď ale 🙂 ja mám nachystané tri fľaše a vždy je v ohrievacke len voda a keď sa maly zobudí, nasypem len mlieko a dám mu to. Vypije, nevypije... ostane mu to v postieľke a ja vložím do ohrievacky hneď ďalšiu flašku, keď sa zase o pár hodín zobudí. Čiže ma vždy čerstvé mlieko. Tak ale zase, podľa mna každá mama si spraví taký systém ako jej vyhovuje 🙂
@ceklis mam tento ohrievac, isla som podla navodu, avsak zakazdym sa po urcitom case vypol a uz neohrieval, a na displeji sa rozsvietilo toto. neviem ci je to nejaky error, v navode to nie je. mohli by ste mi prosim poslat video ako ste ho nastavovali? ja som to skusala kadejako, ale proste vzdy prestal ohrievat
@kinikakika som momentálne mimo domu. Večer to pošlem. Vyzerá to ako niečo vážne 😳 toto som nikd nemala. TAka blba otázka, ale voda tam je, že?
@ceklis ano, voda tam je presne po tu mierku max
@ceklis nadobka je takato s otvormi na spodku
@kinikakika myslím si, že je to asi pokazené, to e2 je akoby ´error ´ :(
Idem spravit video, konečne mám cas
@kinikakika pošlem to ako správu 😂
Ja som ho mala a pouzila som ho par krat, neprisla som nato ako ho spravne pouzit
@ceklis prosím ťa, ja som tiež momentálne zúfalá z tohto prístroja. Má nastavím 37stupnov, dam tam umelú fľašku, nastavím čas a vytiahnem mlieko totálne horúce… ale až tak, že som sa obarila… kde robim chybu? Keď chcem mat mlieko na 37stupnov a chcem ho mat zohriate napr za 4 minúty… my dávame máličko do tých flasiek- 40ml cca, môže to byť problém? Ďakujem.
@sanny2993 ja sim mala tento konkrétne v pôrodnici na izbe a teda nikto mi ho tam nevedel nastaviť 😂 za tri dni som na to neprišla ja a ani žiadna sestrička 😂 domov som kúpila obyčajný avent, ten zapnem večer a ráno vypnem.